« Televizija
objavljeno prije 8 godina
DISCOVERY

Lovci na otrov na Discovery Channelu

Otrov za spas - Discovery Channel predstavlja vam ljude koji love zmije otrovnice kako bi se od njihovih otrova izrađivali serumi

Lovci na otrov
Lovci na otrov (Discovery Channel)
Više o

zmije otrovnice

,

Discovery Channel

,

Lovci na otrov

Zmije otrovnice svake godine napadnu više od 100.000 ljudi, a tisuće njih zbog toga premine ili završi u bolnici. Protuotrov koji spašava živote izrađuje se upravo uz pomoć smrtonosnog zmijskog otrova.

Posljednjih je godina potražnja za zmijskim otrovom na rekordnim razinama jer se osim u proizvodnji protuotrova, koristi i u vrhunskim medicinskim istraživanjima za borbu protiv dijabetesa, raka i bolesti srca. Sve je veći pritisak na profesionalcima koji prikupljaju tu iznimno otrovnu tekućinu.

Serija Lovci na otrov prati četiri ekipe stručnjaka za lov na zmije koji putuju svijetom u potrazi za najopasnijim zmijama poznatim ljudima. Premda svaki od lovaca uživa u uzbuđenju potjere, svi dijele isti zajednički cilj - spasiti ljudske živote.

Od močvara Floride do ravnica Oklahome, od divljine Australije do pustinje Arizone, ekipe na svakom koraku riskiraju svoje živote. S više od 600 vrsta otrovnih zmija koje žive na svijetu, samo jedan pogrešan korak mogao bi im biti i posljednji.

Lovce na otrov pratite na Discovery Channelu petkom u 20 h.

01.06.2016. 15:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh