« Zagreb
objavljeno prije 15 godina

TV Bujica na Otvorenoj televiziji

Gost današnje emisije je dr. Josip Jurčević

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (OTV)
Više o

zagreb-info

,

TV Bujica

,

Velimir Bujanec

,

OTV

Novi informativni-show Otvorene televizije startao je 6. travnja 2009. god. U dnevnom ritmu emisija počinje u večernjem terminu, svakog dana od ponedjeljka do petka u 19 sati i 7 minuta. Ekskluzivnim uvodnim prilogom obrađuje se aktualna tema iz svijeta politike, gospodarstva, show businessa, kulture, sporta isl. Nakon uvodnog priloga urednici emisije desetak minuta, u najkraćim mogućim crtama, dinamično i zanimljivo razgovaraju s gostom dana, koji komentira uvodni prilog.

Dnevni gosti redovito su poznate osobe iz hrvatskog javnog života čija je profesionalna reputacija temeljni kriterij njihovog izbora.

TV Bujica je osmišljena kao potpuno novi format koji će se bez cenzure, na intrigantan i pomalo provokativan način baviti temama koje doista muče malog, običnog čovjeka, građanina naše zemlje.Osnovni kriterij odabira tema jest aktualnost i zanimljivost, a obrada se bazira na argumentima i novinarskom profesionalizmu.

Autor, urednik i voditelj: Velimir Bujanec

Urednica i voditeljica: Bojana Klepač Pogrmilović


TV-BUJICA 20.svibnja:

Dr.Josip Jurčević, profesor suvremene povijesti na Hrvatskim studijima

Za TV Bujicu govori dr. Josip Jurčević, profesor suvremene povijesti na Hrvatskim studijima i znanstveni suradnik Instituta društvenih znanosti "Ivo Pilar". Prof. Jurčević komentira zločine jugoslavenskih partizana na Bleiburškom polju i Križnome putu. Zašto još uvijek nisu osuđeni počinitelji zločina iz Hrvatske? Mijenja li se napokon politička klima u zemlji i gdjeje stala istraga u Hrvatskoj i Sloveniji?

Prilog Maje Šubarić: "Ne zaboravimo Bleiburg"

Urednik i voditelj: Velimir Bujanec


Ponedjeljak - petak 19:07
Ponedjeljak - petak 12:00 repriza

20.05.2009. 09:46:25
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh