« Hrvatska
objavljeno prije 7 godina i 11 mjeseci
UDOMI ME!

Tri slatka crna štenca i još svašta

Ako još niste udomili psića, evo vam odlične prilike da jednoj crnoj njuškici pružite dom

Prekrasne crne njuškice
Prekrasne crne njuškice (Arhiva)
Više o

štenci

,

udomljavanje pasa

,

Udomi me!

Evo nam i i četrnaeste grupe crnih njušaka, sigurni smo da ste do sada već sigurno pronašli neku životinjicu koja vas je oborila s nogu. A ako niste, upoznajte još i Đinu, Nensy i Tri mala bebolinca.

ĐINA nađena kao štene i do dana danas nije pronašla dom a sada ima 3 godine. Đina je maloga rasta, do 10 kg, jako pametna, poslušna, kulturna savršena. Cijepljena, čipirana, sterilizirana. Poklanja se uz ugovor, lanac, boks, neograđeno dvorište ne dolazi u obzir. Nalazi se u Požegi, ali prijevoz organiziramo i na druga područja.Kontakt: Klaudija 098/ 933-7449 ili Zivotinjskazas Moja Banda na FB.

NENSY je manjega srednjega rasta, ima svega 10 kg i oko 10 mjeseci. Mirnije naravi, dobra i divna u svakom pogledu. Sterilizirana, cijepljena i čipirana. Ne udomljuje se za život na lancu, boksu, neograđeno dvoiršte. Potpisuje se ugovor, nalazi se u Slavoniji ali prijevoz nije problem do doma. Kontakt: Klaudija 098/ 933-7449 ili Životinjskazas Moja Banda na FB.

Tri bebolinca, dva dečka i jedna curka, stari svega mjesec i pol. Mama im je srednjeg rasta pa tako ni ove bebe neće biti puno veće. Info za njih: 098/457-417

25.01.2014. 09:25:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh