« Spektakli
objavljeno prije 12 godina

Tri krave za Nicole Kidman

Prodaje se glumičin kupaći kostim kako bi se pomoglo siromašnima

Lijepa glumica je zaboravila kupaći kostim na bazenu u Vänersborgu
Lijepa glumica je zaboravila kupaći kostim na bazenu u Vänersborgu (GETTY IMAGES)
Više o

Nicole Kidman

Švedska dobrotvorna organizacija stavila je na aukcijsku prodaju kupaći kostim Nicole Kidman kako bi kupila krave za siromašne obitelji u Indiji.

Platio 580 eura

- Taj je kostim trenutačno izložen u dućanu u Eslövu na jugu Švedske, i bit će prodan najboljem ponuđaču na aukcijskoj prodaji koja će završiti u subotu i čija će dobit biti usmjerena za pomoć, u obliku krava, siromašnim indijskim seljacima i obiteljima kojih ima jako puno - rekao je jučer vlasnik kupaćeg kostima Zlatko Nedanovski.

- Danas smo stigli do vrijednosti triju krava - precizirao je Nedanovski govoreći o ponudi od utorka. Po cijeni od 1800 kruna (190 eura) po kravi, Nenadovski se nada da će prikupljeni iznos omogućiti kupnju pet krava. Dok je u Švedskoj snimala film ‘Dogville’ danskog redatelja Larsa von Triera, u kojem je glumila djevojku Grace koju progone mafija i policija,  lijepa australska glumica,  inače velika zaljubljenica u plivanje,  rezervirala je bazen u Vänersborgu kako bi u stankama snimanja mogla uživati u svom omiljenom hobiju.

Omiljeni hobiDok je u Švedskoj snimala film ‘Dogville’ danskog redatelja Larsa Von Triera, Kidman, inače velika zaljubljenica u plivanje, rezervirala je bazen u Vänersborgu kako bi u stankama snimanja uživala u svom omiljenom hobiju. 

Ondje je nakon ugodne relaksacije zaboravila kupaći kosim, a osoblje bazena nije znalo što bi s njim pa su ga naposljetku predali lokalnom radiju, od kojeg ga je onda kupio Nedanovski. Kupaći kostim platio je 580 eura.

- Imao sam taj kostim  punih pet godina i bilo je vrijeme da dam svoj prilog u dobrotvorne svrhe - izjavio je nedavno. Projekt vodi švedska karitativna organizacija ‘Erikshjaelpen’. 

Piše: HINA/METRO
06.02.2008. 22:02:53
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh