« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 10 godina i 7 mjeseci
SAVJETI

Tretmani za podmlađivanje koje možete raditi kod kuće

Lijep i mladolik izgled ne mora nužno značiti i potrošene goleme količine novaca na skupe tretmane ili kreme

Lice možete izmasirati i sami
Lice možete izmasirati i sami (Arhiva)
Više o

maske za lice

,

lice

,

vitamin E

,

lijepa koža

,

masaža lica

,

aerobic za lice

,

kućni tretmani

Ako vam kućni budžet ne omogućava kupovinu skupih anti age krema ili tretmana, to ne znači da morate izgledati lošije od onih koji si to mogu priuštiti. Dovoljno je imati malo dobre volje, biti uporan i rezultati će biti isti.

Za početak, umjesto skupih krema koje se, više manje, baziraju na vitaminu E, kupite u ljekarni ulje s vitaminom E. Nije jako masno, puno je jeftinije od anti age krema, a nanosi se na dobro očišćeno lice, vrat i dekolte umjesto kreme.

Druga stvar je, naravno, voda. Sve žene čiste i lijepe kože kunu se u vodu, koje treba piti što češće, a pogotovo umjesto raznih gaziranih napitaka ili velikih količina kave. Voda, voda i opet voda.

Lice treba dobru cirkulaciju kako bi koža bila mladolika, a za to vam stvarno ne treba posjet kozmetičkom salonu nego disciplina. Ujutro i navečer kažiprstom i srednjim prstom blago masirajte područje od jagodične kosti do ispod obrva, što će rezultirati boljom prokrvljenošću i spriječiti nastajanje malih bora oko očiju.

Umjesto krema za lifting, tj. zatezanje kože na licu, koristite YouTube i nevjerojatnu količinu kvalitetnih videa aerobika za lice. Odvrnite omiljenu glazbu i umjesto skakutanja, neka rade vaši mišići lica. 

Budite uporni i svakodnevno se držite ovih nekoliko jednostavnih savjeta i vaša koža lica će se preporoditi, a komplimenti na mladolik izgled neće izostati.

28.09.2013. 15:39:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh