« Hrvatska
objavljeno prije 14 godina i 1 mjesec
VEĆA ŠTETA

Treneru jahanja Vanje Mamić namjerno zapalili Mercedes

Nepoznati počinitelj je ispod kotača Mercedesa postavio drvenu kutiju s novinskim papirom koji je polio lakozapaljivom tekućinom i zapalio

(Goran Mehkek/Cropix)
Više o

Vanja Mamić

,

Renato Levanić

,

izgorio automobil

Požar u kojem su jučer izgorjela tri automobila na parkiralištu u zagrebačkom naselju Trnje podmetnut je ispod terenskog vozila Mercedes ML320 koji koristi bivši reprezentativac i izbornik hrvatske preponske konjičke reprezentacije Renato Levanić, pokazala je policijska istraga.

Nepoznati počinitelj je oko 3,40 sati ispod stražnjeg desnog kotača Mercedesa, parkiranog u Gruškoj ulici, postavio drvenu kutiju s novinskim papirom koji je polio lakozapaljivom tekućinom i zapalio. Vatra se sa skupocjenog Mercedesa, u vlasništvu leasing kuće, proširila na kombi Citroen jumper i ta dva vozila u potpunosti su izgorjela, dok je djelomično oštećen VW passat.

Kako se doznaje, bivši reprezentativac i izbornik hrvatske preponske konjičke reprezentacije, a danas instruktor jahanja, između ostalih i Vanje Mamić, supruge Zorana Mamića, Renato Levanić policiji nije prijavio nikakve prijetnje.

U požaru u Gruškoj ulici nitko nije ozlijeđen, a materijalna šteta još uvijek nije utvrđena, no procjenjuje se većom. (hina/metro-portal)

16.04.2010. 13:39:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh