« Fun
objavljeno prije 12 godina i 5 mjeseci
SRAM GA BILO

Trener Tottenhama Redknapp je nepismen i ne zna poslati ni SMS

"Nikad u životu nisam napisao pismo, jer pišem kao dvogodišnjak i nemam pojma o pravopisu. Ne mogu čak niti ispuniti prijavu igrača za utakmicu..."

Harry Redknapp sam se popljuvao kao malo tko
Trener Tottenhama Harry Redknapp jedva da zna pisati, nema pojma što je to "email", a ne zna se niti služiti računalom, moglo se čuti u četvrtak na sudu u londonskom Southwarku, gdje se vodi postupak protiv Redknappa zbog utaje poreza.

"Nikad u životu nisam napisao pismo, jer pišem kao dvogodišnjak i nemam pojma o pravopisu. Ne mogu čak niti ispuniti prijavu igrača za utakmicu, možete pitati bilo koga u klubu. Ja sam 'najšlampavija' osoba na svijetu, sram me je to reći, ali je istina", kazao je Redknapp istražiteljima 2009. godine, a snimka tog iskaza objavljena je na sudu.

I nije to sve, Redknapp je kazao da se "ne zna služiti računalom, da nema pojma što je to email, da nikad u životu nije poslao fax poruku, niti SMS".

Posebno je čudan njegov odnos prema novcu. "Već godinama nisam vidio svoje platne liste, o svemu brigu vodi moj knjigovođa, kojeg 'masno' plaćam. On ispisuje čekove za mene i moju suprugu, plaća moje račune, moglo bi se reći da on vodi brigu o mom životu", izjavio je trener Tottenhama, za koji igraju hrvatski nogometni reprezentativci Luka Modrić, Niko Kranjčar i Vedran Ćorluka.

Redknapp odlučno odbacuje optužbe o utaji poreza, a u petak će biti nastavljeno suđenje.

26.01.2012. 20:58:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh