« Fun
objavljeno prije 12 godina i 4 mjeseca
MA KAKVA KRIZA

Treći svijet je tako out - Pogledajte zbog čega bogati plaču

Ponekad je naprosto lijepo prisjetiti se kako, dok je većini loše, neki od nas ipak još uvijek dobro žive. Ipak, ni život u raju nije bez svojih problema

Fotografija vijesti
Više o

siromaštvo

,

iPhone

,

bogatstvo

,

gospodarska kriza

,

financijska kriza

,

iPad

,

zlatna mladež

Ne možete više ni otvoriti svoj omiljeni portal a da vam se u lice ne unese neki ogromni vrišteći naslov o padu eura, krizi, recesiji, siromaštvu, nezaposlenosti, besperspektivnosti i drugim problemima siromašnih i onih koji se takvima osjećaju. Pa zar doista previše tražiti da vas, dok tražite najnovije golišave fotke Demi Moore s Twittera, ne zaspu tužnim pričama i osobnim tragedijama sirotinje koju ste ionako svakodnevno prisiljeni gledati dok u svom terencu čekate zeleno svjetlo na semaforu? A da ne govorimo o ekipi koja se ne može strpiti niti koliko je potrebno da zamaknete iza ugla, prije negoli počnu kopati po vreći smeća koju ste upravo bacili. Neki su ljudi doista krajnje bezosjećajni i potpuno bez manira.

Bilo kako bilo, ponekad je naprosto lijepo prisjetiti se kako, dok je većini loše, neki od nas ipak još uvijek dobro žive. Ipak, ni u raju nije sve tako idealno. Donosimo vam neke od najčešćih problema s kojima se mora nositi prosječan stanovnik Prvog svijeta.

1. Moj iPad ima ogrebotinu

Ništa vam ne može pokvariti dan kao otkriće da vaš novi iPad danas ima na sebi ogrebotinu koju još jučer nije imao. Nema veze što se ona nalazi na dijelu plastike okrenutom prema dolje i što morate aktivno gledati izbliza da ju pronađete, ali vi znate da je ona tu i ništa više ne može promijeniti tu činjenicu. Tek vam je sad u potpunosti jasna ona kletva „Dabog da imao, pa nemao", budući da je ovo eklatantan primjer takve situacije. Proklet bio, živote!

2. Promijenili su Supermanov kostim

Na stranu 73 godine stripa, nebrojeno mnogo TV serija, crtića i čak pet filmova - ovo je definitivan i nepogrešiv znak da Superman više nikad neće biti isti. Jerry Seinfeld se vjerojatno upravo u nevjerici okreće zbunjeno oko sebe.

3. Neki vlakovi još uvijek nemaju Wi-Fi

Već vidimo kako ovo ide, prvo nam ukinu Wi-Fi u vlaku, nakon toga više ne možete naručiti niti preskupe sendviče i jasno pokazati ostalim putnicima što mislite o njihovoj piletini u celofanu, a na kraju će vas prisiliti i da dijelite kupe sa šest mjesta s još jednim putnikom. Nakon svega toga, slobodno se možete odseliti u Bangladeš.

4. Bura je oštetila moju vilu na moru

Nema veze što se radi o predimenzioniranom objektu napravljenom usred zaštićenog područja, uprava prirode može očekivati tužbu za naknadu štete zbog toga što nisu posjekli okolne stoljetne endemske borove kako ne bi pali na vaš krov.

5. Torba od laptopa mi gužva košulju

Imate sreće da radite u uredu gdje vlada puno ležerniji stil odijevanja negoli u nekim drugim firmama, inače bi vas ovakve stvari mogle skupo koštati. Naravno, uvijek biste mogli nositi laptop u ruci, a ne preko ramena, ali svi znaju da je to užasno hipsterski i naprosto pogrešno.

6. 3D televizije nisu kompatibilne jedna s drugom

„Upravo sam kupio odličan film za 3D Blu-ray, hoćeš da ti ga posud... ah da, kvragu, ti imaš Vizio TV. Ja imam Sony. Karma je ponekad takva kurva."

7. Dinamo je opet ostao bez proljeća u Europi

S jedne strane imamo gospodarsku krizu, Arapsko proljeće i prosvjede na Wall Streetu. S druge strane stoji Dinamovo 40-godišnje prokletstvo. I tko je onda ovdje obespravljen??

8. IMAX kino je bilo prepuno, stoga sam morao gledati film u običnom

Svi govore o tom najnovijem 3D filmu koji je nešto najbolje što su ikada vidjeli svojim očima. Ja ne bih znao, jer sam bio prisiljen kupiti kartu za obično 3D kino. Nadam se da će mi povijest i unuci znati oprostiti.

Piše: Matija Lozančić
01.02.2012. 19:49:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh