« Spektakli
objavljeno prije 12 godina i 9 mjeseci
VJENČANJE

Treća sreća za Paula McCartneya

Nakon što su danas u matičnom uredu predali najavu za vjenčanje, slavni član Beatlesa i njegova zaručnica Nancy Shevell vjenčat će se u narednih 16 dana

Fotografija vijesti
Više o

The Beatles

,

Paul McCartney

,

vjenčanje

Nasljednica američkog biznismena Nancy Shevell biti će treća osoba kojoj je pošlo za rukom da izvede slavnog Beatlea Sir Paula McCartneya pred oltar, potvrdio je sretan par za medije nakon što su danas predali najavu za vjenčanje, piše Hina.

Vjenčanje se može održati 16 dana nakon predaje najave, što znači da bi 69-godišnji McCartney i 51-godišnja Nancy u brak mogli stupiti početkom sljedećeg mjeseca.

Sir Paul sa svojom je zaručnicom u vezi četiri godine. Nancy Shevell je kći vlasnika transportnog poduzeća u SAD-u, kojem je ona potpredsjednica. Prema pisanju tabloida, vrijeme provodi između Londona i New Yorka. Dvojac se upoznao u Hamptonsu gdje imaju kuće. Bivši Beatle je na zaručnički prsten potrošio 650.000 dolara (3,5 milijuna kuna).

McCartney se prvi put oženio američkom fotografkinjom Lindom Eastman 1969. godine, u istom matičnom uredu u kojem je najavio brak sa Shevell.

Eastman je preminula od raka dojke 1998.

Godine 2002. Sir Paul oženio se manekenkom Heather Mills od koje se nakon mučne brakorazvodne parnice i iznošenja puno prljavog rublja u javnosti razveo 2008. godine.

Paul i Nancy će vjenčanje proslaviti na njegovu imanju u Sussexu.

16.09.2011. 15:44:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh