« Zagreb
objavljeno prije 10 godina i 4 mjeseca
AKTIVAN ŽIVOT

Treća kros utrka Volim trčanje

U sklopu manifestacije održat će se i utrka na 20 metara za djecu do 2 godine

(Volim trčanje)
Više o

djeca

,

maraton

,

Boćarski dom

,

zdrav život

,

zagreb-info

,

utrka

,

bosna

,

DJ Mijat

Društvo športske rekreacije Aktivan život organizira već treću godinu za redom Kros utrku Volim trčanje u cilju promicanja zdravog i aktivnog načina života. Utrka će se održati 22. lipnja 2010. od 10 sati u Zagrebu na savskom nasipu kod Boćarskog doma.

Želeći ukazati na važnost kretanja organizatori su mislili na sve uzraste pa će se održati: Baby maraton za djecu do 2 godine, a morat će prijeći samo 20 metara, Dječji maraton za uzrast do 10 godina i pretrčat će 500 metara, žene će se okušati na Rekreativnoj utrci žena do 2 kilometra, oni s više kondicije otrčati će 5 kilometara na Utrci građana i na kraju oni koji to mogu i žele, trčat će 11 kilometara na kros utrci Volim trčanje.

Pozivaju se svi zainteresirani da dođu 22. lipnja, obuku tenisice i nešto udobno i zavole trčanje. Podjela startnih brojeva je od 8-10 sati, a nakon toga počinju utrke.

Utrci će se pridružiti i mnoge poznate osobe iz javnog života; Renata Sopek (TV voditeljica i wellness instruktorica), sestre Iris i Darija Bostjančić (alpinistice koje su se prošle godine popele na Mt. Everest), Mario Mlinarić, Mario Valentić i Dejan Patrčević (triatlonac).

Utrka će i ove godine imati humanitarni karakter, dio startnine izdvojit će se za rad Zaklade Ana Rukavina, a svi koji žele darovati financijska sredstva za rad Zaklade, mogu to učiniti na štandu Zaklade na dan utrke.

Glavni pokrovitelj utrke Adidas, daruje poklon bonove za prvo troje natjecatelja u ženskoj i muškoj konkurenciji u utrkama za odrasle, a pobjednici koji ujedno sruše rekord utrke osvajaju i adidas tenisice za trčanje. Najbrži i najsretniji dobit će i adidas kape za trčanje.

Allianz, sponzor dječjih utrka, osigurao je za svako dijete besplatnu startninu, prigodan poklon kao i predstavu Cvrčak i mrav koju će djeca moći pogledati u startno/ciljnom prostoru utrke. Najbrži i najsretniji će osvojiti i prigodne dječje majice.

Mnoge druge poklone osigurali su sponzori Oxford University Press, Algoritam, TrapeziusMB te Hlapić koji će svu djecu darovati prigodnim poklonom.

Više informacija o utrci na službenoj stranici.

21.06.2010. 11:22:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh