« Televizija
objavljeno prije 7 godina i 7 mjeseci
TV000

Travanj je mjesec akcije na TV1000

Spirit je posebno djelo
Spirit je posebno djelo (TV1000)
Više o

filmovi

,

travanj

,

TV1000

Travanj na TV1000 posvećen je filmovima punim akcije u kojima gledamo samuraje, duhove i somalske pobunjenike. Ne propustite eksplozivan mjesec akcije i pustolovine. Dva filma svaki vikend ovog mjeseca.

Ratni film Ridleyja Scotta iz 2001. "Pad crnog jastreba" prikazuje misiju američke vojske čiji je cilj otmica dvaju somalskih pobunjenika. Glume Ewan McGregor, Tom Hardy i Sam Shepard. "Kill Bill" je legendarna dvodijelna saga Quentina Tarantina iz 2003./2004. u kojoj Uma Thurman glumi osvetoljubivu Nevjestu koja ne preza ni pred čim da bi ostvarila (vrlo krvavu) odmazdu. Emily Blunt i Bill Nighy zvijezde su crne komedije iz 2010. "Divlja meta" koja prikazuje priču o srednjovječnom ubojici i predivnoj lopovici. Na koncu, "Spirit" je sjajno stilizirani film o superjunacima redatelja Franka Millera, stručnjaka za stripove. Glume Samuel L. Jackson i Scarlet Johansson.

2.4.2016 - Starsky i Hutch

3.4.2016 - Pad crnog jastreba

16.4.2016 - Kill Bill 1

17.4.2016 - Spirit

23.4.2016 - Kill Bill 2

24.4.2016 - Divlja meta

Starsky i Hutch

U subotu 2. travnja u 20.30

Detektiv David Starsky najpožrtvovniji je policajac na tajnom zadatku na opasnim ulicama Bay Cityja u Kaliforniji. Detektiv Ken Hutchinson dobar je policajac, ali zbog svoje opasno opuštene osobnosti ne uspijeva uvijek obaviti posao. Obeshrabreni kapetan Dobey pronašao je savršeno rješenje za dva najveća problema - udružiti Starskyja i Hutcha! Taj neobičan dvojac svojom lukavštinom, znanjem o ulici i lijepim izgledom rješava najnovije ubojstvo ne bi li zločinac odslužio zasluženu kaznu. Za to imaju prikladnu odjeću, frizuru i, dakako, automobil!

U glavnim ulogama:

Redatelj: Gil Kenan

Originalni naslov: Starsky & Hutch

Žanr: akcijska komedija

Produkcija: SAD, 2004.

Pad crnog jastreba

U nedjelju 3. travnja u 20.30

Ratna drama redatelja Ridleya Scotta na temelju serije članaka iz Philadelphia Inquirera i knjige novinara Marka Bowdena donosi priču iz brzo zaboravljenog poglavlja američke vojne povijesti.

3. listopada 1993. elitna jedinica od više od stotinu vojnika američkih specijalnih snaga Delta i elitne vojne postrojbe Rangers u sklopu mirovne misije Ujedinjenih Naroda spustila se u glavni grad građanskim ratom razorene Somalije Mogadishu s namjerom da otme dva glavna pobočnika vojnog vođe Mohameda Faraha Aidida. Kad neprijateljske snage obore dva helikoptera Crna jastreba, Amerikanci - odlučni vratiti sve svoje ljude, bili živi ili mrtvi - predugo ostaju u ratnom području i ubrzo se nađu u okruženju. Slijedi nemilosrdna 15-satna bitka i jedna od najduljih kopnenih bitki američkih vojnika od Vijetnamskog rata. Rezultat je 70 ranjenih i 18 poginulih vojnika te stotine mrtvih Somalijaca.

U glavnim ulogama: Josh Hartnett (Matt Eversmann), Ewan McGregor (Danny Grimes), Jason Isaacs (Mike Steele), Tom Sizemore (Danny McKnight), William Fichtner (Jeff Sanderson)

Redatelj: Ridley Scott

Originalni naslov: Black Hawk Down

Žanr: ratna drama

Produkcija: SAD, 2001.

Kill Bill

Kill Bill - U subotu 16. travnja u 22:10

Kill Bill 2 - U subotu 23. travnja u 22:35

Plaćeni ubojica budi se nakon četiri godine kome u kojoj je bila zbog metka u glavi te se zaklinje da će se osvetiti bivšem šefu i njegovoj vojsci međunarodnih ubojica.

U drugom dijelu Tarantinova filma Kill Bill Uma Thurman nastavlja osvetnički pohod i potragu za svojim bivšim mentorom Billom.

U glavnim ulogama: Uma Thurman (Nevjesta), David Carradine (Bill), Daryl Hannah (Elle Driver), Samuel L. Jackson (Rufus), Lucy Liu (O-Ren Ishii)

Redatelj: Quentin Tarantino

Originalni naslov: Kill Bill

Žanr: Akcijski film/Drama/Triler

Produkcija: SAD, 2003. i 2004.

Spirit

 

U nedjelju 17. travnja u 17.00

U ovoj adaptaciji slavnog stripa Samuel L Jackson glumi zlikovca koji u potrazi za besmrtnošću postaje prijetnja gradu i mora biti zaustavljen.

Nakon brutalnog ubojstva mladi se policajac Denny Colt vraća iz mrtvih kao Spirit, junak u borbi protiv zlih sila Central Cityja. Kad sazna da njegov najveći neprijatelj Octopus pokušava postati besmrtan te da bi pritom mogao uništiti cijeli grad, Spirit se odlučuje osujetiti mu okrutan plan. Pritom susreće niz zavodljivih, ali varljivih žena koje ga skreću s važnog puta.Film je snimljen prema poznatom stripu Willa Eisnera.

U glavnim ulogama: Gabriel Macht, Samuel L Jackson, Eva Mendes, Scarlett Johansson, Jaime King

Redatelj: Frank Miller

Originalni naslov:The Spirit

Žanr: Akcijski film/Kriminalistički film/Fantastični film/Triler

Produkcija: SAD, 2008.

Divlja meta

U nedjelju 24. travnja u 20.30

Plaćeni ubojica pokušava se povući iz obiteljskog posla i uživati u ljubavi, ali bi mu planove mogla pomrsiti lijepa kradljivica.

Victor je cijenjeni plaćeni ubojica koji nastavlja s obiteljskim poslom koji je započeo njegov djed. No nije sretan. Sanja o tome da će pronaći pravu ljubav, ali u njegovu poslu teško je pronaći pravu djevojku. Majka je zabrinuta jer misli da neće dobiti nasljednika obiteljskog posla te mu cijelo vrijeme zanovijeta. No možda je lijepa kradljivica pravo rješenje za Victorove probleme.

U glavnim ulogama: Bill Nighy , Emily Blunt, Rupert Grint, Rupert Everett, Eileen Atkins

Redatelj: Jonathan Lynn

Originalni naslov: Wild Target

Žanr: Akcijski film/Komedija/Kriminalistički film

Produkcija: US, FR, 2010.

31.03.2016. 12:14:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh