« Nogomet
objavljeno prije 14 godina i 3 mjeseca
ROMA ODAHNULA

Tottiju nije potrebna operacija koljena

Sve je potpuno krivo plasirano u javnost, Totti može nesmetano igrati, poručio je kapetanov liječnik

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Više o

AS Roma

,

Francesco Totti

,

operacija koljena

Navijači Rome su ostali zatečeni informacijama u četvrtak. Naime, svi talijanski mediji su objavili da se Francesco Totti, lider Rome, mora podrvgnuti novoj operaciji koljena.

Zadnjih godina je 33-godišnji kapetan nogometaša Rome sve rjeđe igrao zbog učestalih, gotovo kroničnih, problema s oba koljena. Odlazio je i vrlo često na operacije, a i ove sezone su se isti problemi počeli ponavljati (odigrao je tek 14 utakmica u Seriji A).

Ovom prilikom se navelo da mora očistiti prostor oko koljena, gdje ima napuklih komadića hrskavice, ali je sve demantirao njegov osobni liječnik Pier Paolo Mariani.

"Posve bespotrebno se alarmirala cijela situacija. Nikakva operacija nije potrebna. Pratim Tottijevo koljeno učestalo i ništa se nije novoga dogodilo što bi poremetilo trenutačno njegovo dobro stanje. Totti može nesmetano igrati i sve je potpuno krivo plasirano u javnost", rekao je Mariani.

U subotu Roma igra prvenstvenu utakmicu na svom terenu protiv Palerma, a trener Claudio Ranieri je najavio Tottija u momčadi. (Totalsport)

12.02.2010. 19:45:21
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh