« Spektakli
objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec
COOL

Top Gear Live stiže u Arenu Zagreb 3. srpnja

Nakon petogodišnjeg putovanja po svijetu, najpoznatiji automobilistički show uživo, temeljen na nagrađivanoj TV seriji , končno dolazi u Zagreb!

Oktanski spektakl stiže u Zagreb
Oktanski spektakl stiže u Zagreb (Top Gear)
Više o

ulaznice

,

Arena Zagreb

,

James May

,

Jeremy Clarkson

,

Top Gear Live

,

Richard Hammond

,

Stig

Top Gear Live, show u kojem nastupaju legendarni Jeremy Clarkson, Richard Hammond, James May i misteriozni vozač Stig u Hrvatsku dolaze prvi put.

Show prepun spektakularnih vratolomija, parade super auta i apsurdno modificiranih automobila održat će se u Areni Zagreb, 3. srpnja 2014.

Top Gear Live show, temeljen na popularnoj TV emisiji Top Gear , već je osvojio neke od najvećih svjetskih metropola, nastupajući pred rasprodanim arenama na čak četiri kontinenta.

Top Gear Live nudi spektakularni automobilistički show sa nevjerojatnim vratolomijama I automobilima koji će se zabijati, razbijati I goriti, a sve je začinjeno poznatim britanskim humorom Top Geara.

Ovaj novi show publici će predstaviti tri poznata voditelja Top Geara - Jeremy Clarkson, Richard Hammond I James May - uz nevejrojatnuo preciznu vožnju, lude vratolomij e I pirotehniku koja oduzima dah.

Do danas, Top Gear show je održan ispred vise od 1.8. milijuna fanova diljem svijeta, a impresivne brojke nikoga ne ostavljaju ravnodušnim : u svakoj godini potrebno je 135 šlepera, 3 broda, 1 transportni avion, 94 automobila te vise od 150 pari guma da bi se show održao.

ULAZNICE:

Ulaznice u prodaju kreću od ponedjeljka, 14. travnja u 9 sati na svim prodajnim mjestima Eventima te Petrol postajama, a online kupovinu možete ostvariti preko www.eventim.hr.

Cijene se kreću od 240 pa sve do 950 kuna , ovisno o odabranom mjestu u Areni. 


09.04.2014. 11:53:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh