« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 14 godina i 5 mjeseci
VOUGE ODABRAO:

Top 5 modnih trendova s Pariškog tjedna mode

Pariški tjedan mode iznjedrio je nove trendove, a Vouge je odabrao pet najboljih

(She.hr)
Više o

modni trendovi

,

Paris Fashion Week

,

šminkanje

Jedan od najvažnijih modnih događaja u svijetu, Pariški tjedan mode iznjedrio je nove trendove. U moru savršenog dizajna, šljokica, srebrnih sjenila i jarko crvenih usnica časopis Vogue odabrao je pet najpoželjnijih lookova.

Vatrene usne

Ne bi to bio couture show da nema vrišteće crvenih usana koje viču 'pogledaj me, pogledaj me'. Nijanse se kreću od zagasito crvene preko koraljne do nježno crvenkaste. Poželjne crvene usne najviše su se isticale na Chanelovim ženstvenim kolekcijama.

Kraljevski look

Kad je u pitanju kolekcija Christian Dior ili Chanel - modeli izgledaju damski, pompozno, kao da su izašli sa kraljevskih dvora. Visoko natapirana kosa sa Dior modelima po uzoru na groficu od Castiglionea bili su jednako kraljevski kao i srcolike frizure koje je za Chanel osmislila Katsuya Kamo.

Mjesečev sjaj

Ove godine dizajneri su odlučili kako je bitno da se oči sjaje. Armani je u svojim kolekcijama na očima koristio svjetleće nijanse ljubičaste, srebrne i sive. "Vjeđe se sjaje poput Aurore Borealis", komentirala je make-up artistica Linda Cantillo.

Gotički look

Givenchyjev dizajner Ricardo Tisci svoje modele je ove sezone vidio androgino i gotički. Smokey eyes sa plavim, crnim ili sivim sjajem na očima te istaknute crvene usnice su glamour ove sezone. Uz to ide porculanski ten koji ovom looku daje sofisticiranost.

Dvobojni look

Ove sezone je in sve što je u dvije boje. To se izrazito vidi kod kolekcija britanske dizajnerice Alexis Mabille gdje su odjeća i kosa u dvije bolje. Chanel je ipak išao na decentniju varijantu pa su kosu modela prošarali debelim srebrnim pramenovima.

Više na She.hr

29.01.2010. 09:27:45
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh