« Biznis
objavljeno prije 25 dana i 8 sati
ZAPAMTITE

Tondach krovni prozori

Iskoristite popust na Tondach krovne prozore: Domaća arhitektica otkriva sve njihove prednosti

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Tondach)
Više o

krov

,

Tondach

,

crijep

Krovni prozori postaju sve popularniji element moderne arhitekture, donoseći stilsku ljepotu i funkcionalnost u svaki prostor.

Za kvalitetan i funkcionalan dom od izuzetne je važnosti odabir pravih elemenata, posebno kada je riječ o krovu i krovnim prozorima. Tondach krovni prozori zauzimaju posebno mjesto na tržištu, a poznati su po estetskom dizajnu, visokoj kvaliteti, energetskoj učinkovitosti, izdržljivosti i prilagodljivosti različitim stilovima gradnje. Jedna od ključnih prednosti Tondach krovnih prozora upravo je njihova uloga u održavanju energetske učinkovitosti prostora, omogućujući pasivno hlađenje ljeti i minimalne toplinske gubitke zimi. Tondach trenutno nudi promocijski popust od 30 € na kupnju svojih krovnih prozora, čime omogućuje povoljniju investiciju u vaš dom.

Da bismo saznali više o prednostima Tondach krovnih prozora, razgovarali smo s renomiranom arhitekticom Iskrom Krznarić, koja iza sebe ima brojne uspješne projekte. Među posljednjima je i malena kuća u Vrbovskom, površine 50 m² glavne etaže, s dodatnih 22 m² na dvije galerije.

Krovni prozori su bili planirani od početka i definitivno smo vrlo zadovoljni. Tondach krovni prozori nude iznimnu tehničku i vizualnu vrijednost, ali kvaliteta prozora i ugradnje je ključna. Samo vrhunski prozori, poput Tondacha, omogućuju da bezbrižno uživate u svim prednostima koje krovni prozori donose. Krovni prozori značajno pridonose energetskoj učinkovitosti kuće, posebno zbog pasivnog hlađenja ljeti i minimalnih toplinskih gubitaka zimi. Električni senzori i druge napredne opcije omogućuju vlasnicima jednostavno i učinkovito upravljanje prozorima." - ističe Iskra.

Posebnu pažnju privukao je model Tondach EnergyPro L4.

Ovaj model nas je privukao zbog svojih karakteristika, kao što su energetska učinkovitost i opcija električnog otvaranja. Prozori će biti visoko iznad glavnog prostora, tako da mogućnost daljinskog upravljanja donosi dodatnu praktičnost." - dodaje Iskra.

Prema njenom profesionalnom mišljenju, nije riječ o povratku "mode" kosih krovova, već više o prolazu "mode" ravnih krovova. Kosi krov se pokazao kao najbolje funkcionalno i estetsko rješenje za ovaj projekt, naročito s obzirom na lokalnu arhitekturu i mikroklimatske uvjete. Kosi krov ne podliježe trendovima, već se vraća na osnovnu funkcionalnost i usklađenost s okruženjem. Više informacija potražite na Tondach krovni prozori i iskoristite priliku za 30 € popusta na kupnju Tondach krovnih prozora.

24.09.2024. 14:03:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh