« Ostali sportovi
objavljeno prije 13 godina i 1 mjesec
HOKEJ

Tom Zanoski novi član Medveščaka

Tom Zanoski je rođen u Zagrebu, a odrastao je u Kanadi, igra na poziciji lijevog krila

Medveščak
Medveščak (Damir Krajac / CROPIX)
Više o

Medveščak

,

hokej na ledu

,

Tom Zanoski

Hokejaši Medveščaka za sljedeću su se sezonu pojačali ljevokrilnim napadačem, 27-godišnjim Tomom Zanoskim, rođenim Zagrepčaninom koji je kao dječak s roditeljima emigrirao u Kanadu i tamo se prije 18 godina počeo baviti hokejom na ledu, prenosi Hina. 

Posljednje dvije godine Zanoski je nastupao za momčadi Gwinnett Gladiators u ligi ECHL i Lake Erie Monsters u AHL ligi, da bi posljednjeg dana prijelaznog roka prešao u Wolfe Freiburg iz njemačke 2. lige, gdje je u 14 utakmica postigao pet golova i šest asistencija.

"Tom Zanoski je jako lijevo krilo, pokazao se kao igrač koji voli raditi, pobjedničkog mentaliteta, a takve osobe želimo u momčadi za narednu sezonu. Nažalost, nismo ga uspijeli dovesti protekle sezone, ali nakon uspjeha projekata Šalata Winter Classica, Arena Ice Fevera i općenito stvaranja novog-starog Medveščaka, vratili smo Zagreb na hokejašku kartu svijeta i to je jedna od stvari koje su presudile u povratku Zanoskog u Zagreb. Naravno, pomogla je i činjenica da je Tom rođen u Zagrebu, te ima veliku želju, kada ispuni uvjete, zaigrati za reprezentaciju Hrvatske!", izjavio je član predsjedništva kluba Markoantonio Belinić.

Belinić je kazao kako će pitanje trenera za sljedeću sezonu biti riješeno do sredine ovog mjeseca.

"U igri su dva kandidata i jedan od njih jest Marty Raymond o kojem se govori i piše ovih dana", dodao je Belinić.

02.06.2011. 19:43:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    filip
    08.06.2011. 21:12
    zig zag medveščka
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh