« Televizija
objavljeno prije 10 godina i 3 mjeseca
DISCOVERY

Tko je uspio zadiviti Beara Gryllsa?

Bear Grylls i novih 8 napetih epizoda na Discovery Channelu pratite nedjeljom u 21 sat, premijerno od 16. veljače

Što nam je Bear Grylls spremio ovaj put
Što nam je Bear Grylls spremio ovaj put (Discovery Channel)
Više o

Discovery Channel

,

Bear Grylls

,

Ekstremno preživljavanje snimljeno kamerom

Bear Grylls je svojim umijećima preživljavanja nebrojeno puta zadivio svijet, a sad je vrijeme da vam predstavi ljude čije su avanture i izvlačenje iz pogibeljnih situacija zadivile njega.

U svom novom serijalu Bear Grylls: Ekstremno preživljavanje snimljeno kamerom, rađenom prema stvarnim događajima, punom zabave, uzbuđenja i nezamislivih činjenica, Bear predstavlja snimke preživljavanja od kojih zastaje dah, a pratiti ga možete na Discovery Channelu nedjeljom u 21 sat, premi­jerno od 16. veljače.

Poznati avanturist Bear Grylls vidio je i preživio gotovo sve čime ga je priroda mogla iznenaditi: od Amazonskih prašuma, do polarnih ledenih kapa. Upravo zbog toga, kad njega oduševi snimak nečijeg preživljavanja u ekstremnim živo­tnim situacijama, odmah vam je jasno da to mora biti nešto posebno: padobra­ni koji se ne otvaraju, uže za bungee jumping koje se prekine, napadi slonova, automobili kojima se ne da upravljati - u svakoj tematskoj epizodi ovog serijala ('Ovisnici o adrenalinu', 'Snijeg', 'Zrak', 'Ceste', 'Vode', 'Sile prirode', 'Životinje' i 'Rad'), preživjeli razmjenjuju svoje priče, a stručnjaci Dave Salmoni, Gary Humphrey i Edd China daju savjete za preživljavanje.

Na kraju svake epizode, Bear odabire svoj omiljeni isječak koji prikazuje osobu koja je preživjela najo­pasniji od svih snimljenih događaja.

Bear Grylls i novih 8 napetih epizoda na Discovery Channelu pratite nedjeljom u 21 sat, premijerno od 16. veljače.

12.02.2014. 12:15:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh