Metro-portal.hr

objavljeno 12.02.2014. 12:15:00
DISCOVERY

Tko je uspio zadiviti Beara Gryllsa?

Bear Grylls i novih 8 napetih epizoda na Discovery Channelu pratite nedjeljom u 21 sat, premijerno od 16. veljače

Što nam je Bear Grylls spremio ovaj put
Što nam je Bear Grylls spremio ovaj put (Discovery Channel)

Bear Grylls je svojim umijećima preživljavanja nebrojeno puta zadivio svijet, a sad je vrijeme da vam predstavi ljude čije su avanture i izvlačenje iz pogibeljnih situacija zadivile njega.

U svom novom serijalu Bear Grylls: Ekstremno preživljavanje snimljeno kamerom, rađenom prema stvarnim događajima, punom zabave, uzbuđenja i nezamislivih činjenica, Bear predstavlja snimke preživljavanja od kojih zastaje dah, a pratiti ga možete na Discovery Channelu nedjeljom u 21 sat, premi­jerno od 16. veljače.

Poznati avanturist Bear Grylls vidio je i preživio gotovo sve čime ga je priroda mogla iznenaditi: od Amazonskih prašuma, do polarnih ledenih kapa. Upravo zbog toga, kad njega oduševi snimak nečijeg preživljavanja u ekstremnim živo­tnim situacijama, odmah vam je jasno da to mora biti nešto posebno: padobra­ni koji se ne otvaraju, uže za bungee jumping koje se prekine, napadi slonova, automobili kojima se ne da upravljati - u svakoj tematskoj epizodi ovog serijala ('Ovisnici o adrenalinu', 'Snijeg', 'Zrak', 'Ceste', 'Vode', 'Sile prirode', 'Životinje' i 'Rad'), preživjeli razmjenjuju svoje priče, a stručnjaci Dave Salmoni, Gary Humphrey i Edd China daju savjete za preživljavanje.

Na kraju svake epizode, Bear odabire svoj omiljeni isječak koji prikazuje osobu koja je preživjela najo­pasniji od svih snimljenih događaja.

Bear Grylls i novih 8 napetih epizoda na Discovery Channelu pratite nedjeljom u 21 sat, premijerno od 16. veljače.

12.02.2014. 12:15:00
http://metro-portal.hr/tko-je-uspio-zadiviti-beara-gryllsa/83248/