« Spektakli
objavljeno prije 12 godina i 2 mjeseca

Tko je pretukao Božidara Alića na setu ‘Ratkajevih’?

Glumac optužuje redatelja Branka Ivandu, koji tvrdi da ga je samo ‘blago ošamario’

BOŽIDAR ALIĆ optužio je redatelja Branka Ivandu da ga je pretukao, no Ivanda kaže da ga je blago ošamario, te da nije kriv za otekline na Alićevu licu, što može i dokazati snimkama. - Meni je jako žao Božidara Alića, ali on je bolestan čovjek. Stalno maltretira cijelu ekipu. Taj dan je urlao da nema remena i da neće igrati bez njega - rekao je redatelj i dekan Akademije dramskih umjetnosti Branko Ivanda Slobodnoj Dalmaciji.

Snimke bez ozljeda
‘Alić se nakon pljuske rasplakao, ali smo nastavili snimati još nekoliko sati, što potvrđuju i snimke na kojima nema tih ozljeda na njegovom licu', tvrdi Branko Ivanda, redatelj ‘Ponosa Ratkajevih'.

-Tada sam jednostavno eksplodirao i lagano ga pljusnuo. Žao mi je, ali nemoguće je da je od toga dobio potres mozga i otekline koje se vide na fotografijama - nastavio je Ivanda. Priča se da su producenti Ava produkcije već ranije s Alićem željeli raskinuti suradnju i izbaciti ga iz serije u kojoj glumi grofa Ratkaja, piše Net.hr. Međutim, sada se ne zna što će biti s Alićevim angažmanom jer tu odluku donose producenti, a ne redatelj.

Sanda, supruga Božidara Alića, angažirala je odvjetnika Željka Olujića i tvrdi kako njezin suprug nije zaslužio da ga se fizički napada te da nije vrijeđao Ivandu riječima da namješta ispite na ADU. 


Piše: MEX
14.01.2008. 18:55:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh