« Fun
objavljeno prije 13 godina i 1 mjesec
KRALJEVSKO VJENČANJE

Tko je opatica u reebokicama koja sjedi prva do princa Williama?

Je li to bio prerušeni član MI5 koji je dobro iskoristio udobnu odjeću i obuću kako bi u ninja-stilu mogao savladati potencijalne napadače na mladence?

Kliknite na sliku da ju povećate
Više o

kraljevsko vjenčanje

,

opatica u tenisicama

Jedna od glavnih tema britanskih tabloida je tajanstveni identitet dviju opatica koje su na kraljevskom vjenčanju sjedile u prvom redu, tik do mladenaca. Čime, tj. kakvom su funkcijom zaslužile takvu čast? Jedna od opatica, ona niža i naizgled starija mogla bi biti sestra Judita - kaplanica Westmisterske Opatije, ali za drugu nitko nezna tko bi stvarno mogao biti. 

Ako je stvarno riječ o sestri Juditi, mjesto gdje je sjedila po njenom rangu je ipak malo predobro, ali takvo objašnjenje može proći, međutim za drugu tajanstvenu opaticu sasvim je nevjerojatno da je imala čast sjediti prva do princa Williama.

Ono što još više čudi javnost je obuća druge tajanstvene opatice - ona na nogama ima crne tenisice marke Reebok???  Blogeri tvrde da je zacijelo riječ o Ninja-opatici, tj. o muškarcu, tjelohranitelju iz redova britanske tajne službe koji je imao zadatak čuvati mladence. U udobnoj odjeći poput opatičinih i udobnim tenisicama - lakše bi obavio zadatak.

30.04.2011. 19:03:20
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh