« Televizija
objavljeno prije 8 godina

Tko će glumiti u novom Twin Peaksu?

Snima se novi Twin Peaks
Snima se novi Twin Peaks (Screenshot)
Više o

David Duchovny

,

David Lynch

,

Sheryl Lee

,

Twin Peaks

,

Ashley Judd

,

Michael Cera

,

Kyle McLachlan

,

Sherilyn Fenn

,

Madchen Amick

,

Dana Ashbrook

Twin Peaks ide u produkciju, a kroz novi nastavak serije proći će ukupno 217 imena , a potrudili su se da vrate i određen broj glumaca prvog i jedinog izdanja serije koju je kreirao veliki David Lynch.

Od novih glumaca koji će nositi radnju oživljenog grada Twin Peaksa naći će se Ashley Judd, Michael Cera, Trent Reznor, Jessica Szhor, Jane Levy i Richard Chamberlain.

Glumci koji će ponovo ostvariti svoje originalne uloge pored ranije potvrđenog Kylea McLachlana (Specijalni agent Dale Cooper), naći će se Sherilyn Fenn (Audrey), Madchen Amick (Shelly), Sheryl Lee (Laura/Maddy), Dana Ashbrook (Bobby), David Duchovny (Agent Dennis), Miguel Ferrer (Agent Rosenfield), Grace Zabriskie (Sarah), Peggy Lipton (Norma), Ray Wise (Leland), Wendy Robie (Nadine), Russ Tamblyn (Lawrence), ali i preminula Catherine E. Coulson (The log Lady).

Ono što je malo zabrinulo fanove originalnog Twin Peaksa je činjenica da se Lara Flynn Boyle (Donna), Joan Chen (Jocelyn), Piper Laurie (Catherine) i Michael Ontkean neće naći na setu nove serije Twin Peaks.

27.04.2016. 12:55:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh