« Televizija
objavljeno prije 10 godina i 9 mjeseci
TV

Tjedni program serija na AXN Adria od 16. do 22. rujna

Od Čovjeka bez tijela preko Odvjetničih bitaka do Hanibala, svake večeri nova hit serija

Bez granica ide četvrtkom u 21 sat
Bez granica ide četvrtkom u 21 sat (AXN Adria)
Više o

serije

,

Bez granica

,

AXN Adria

,

Hanibal

,

Čovjek bez tijela

ČOVJEK BEZ TIJELA

Ponedjeljak, 16.9. u 22:00

Sebastian Caine talentirani je znanstvenik zaposlen u tajnom odjelu za istraživanja američke vlade. Kada formula za nevidljivost uspije na životinjskom eksperimentu on je odlučuje isprobati i na sebi. Pokus uspije, ali nažalost, Caine postaje trajno nevidljiv bez mogućnosti povratka na staro. Dok njegovi suradnici pokušavaju pronaći način da poprave stvari Caine postaje zalužen svojim moćima.

Odličan triler Paula Verhoevena sa Kevinom Baconom, Elisabeth Shue i Joshom Brolinom u glavnim ulogama bio je nominiran za Oscara.

NCIS V (ep. 15)

Utorak, 17.9. u 21:00

Kada kapetan marinaca pogine prilikom napada minobacačima ispostavi se da je ipak upucan. Tony i Nikki Jardine su poslani u Bagdad kako bi istražili slušaj, dok ostatak ekipe prikuplja informacije kući. Otkrivaju da je čovjek kojeg je kapetan unajmio da osigura testne uzorke tla platio ubojici da ubije kapetana koji je otkrio da su uzorci lažirani.

ODVJETNIČKE BITKE (ep. 9)

Srijeda, 18.9. u 18:30

Patty Hewes angažirana je u parnici protiv investitora optuženog za financijsku prevaru tešku nekoliko milijardi dolara. Za to vrijeme Ellen Parsons započinje svoju karijeru u uredu Okružnog tužioca gdje se bavi zločinima povezanim s krijumčarenjem droge.

BEZ GRANICA (ep. 1)

Četvrtak, 19.9. u 21:00

Bivši detektiv Carl Hickman nakon otpuštanja sa dužnosti posve se odvojio od svijeta i praktički živi kao pustinjak sve dok ga ne posjeti njegov stari prijatelj detektiv Louise Daniel. Daniel ga moli da se pridruži specijalnom timu policajaca u Europi čiji zadatak je uloviti serijskog ubojicu koji bježi preko granica EU-a i za sobom ostavlja krvavi trag.

ZABORAVLJENI

Petak, 20.9. u 21:00

U napetom psihološkom trileru Telly Paretta, tugujuća majka, bori se s gubitkom svog osmogodišnjeg sina Sama koji je poginuo u avionskoj nesreći prije 14 mjeseci. Međutim, njezin razum se dovodi u pitanje kad joj suprug Jim i psihijatar dr. Munce otkrivaju da je stvorila osam godina uspomena na sina kojeg nikad nije imala.

Odlični Julianne Moore i Gary Sinise briljiraju u trileru Josepha Rubena iz 2004. godine.

HANIBAL (ep. 1)

Subota, 21.9. u 22:00

Neuobičajni profiler Will Graham pozvan je od FBI-jevog agenta Jacka Crwaforda da se uključi u lov na serijskog ubojicu u Minnesoti koji napada mlade žene. Kada im tragovi ne otkriju ništa konzultiraju znamenitog psihijatra dr. Hannibala Lectera.

16.09.2013. 12:18:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh