« Televizija
objavljeno prije 10 godina i 8 mjeseci
TV

AXN Adria tjedni raspored serija od 9. do 14. rujna

Među sjajne serije ugurao se film u petak koji vrijedi najaviti - Tarantinov Jackie Brown koji nas opet vraća u stara vremena

Još jedan tjedan pun dobrih serija
Još jedan tjedan pun dobrih serija (AXN Adria)
Više o

serije

,

filmovi

,

tjedni program

,

AXN Adria

HAWAII 5-0 (ep. 2)

Ponedjeljak, 9.9. u 21:00

Nakon nasilne otmice bivšeg NSA-inog eksperta za cyberterorizam u centru Waikikija odjela 5-0 mora brzo djelovati kako bi spasio čovjeka i spriječio pukotinu u nacionalnoj sigurnosti.

ELEMENTARY (ep. 17)

Utorak, 10.9. u 20:10

Holmes je testirao deduktivne sposobnosti doktorice Watson kad je zamoljen da istraži slučaj u kojem bogati filantrop vjeruje da je namjerno zaražen neizlječivom bolešću.

OBIČAJNO PRAVO (ep. 13)

Četvrtak, 12.9. u 21:00

Nakon što su izbačeni iz grupe doktorice Ryan Wes I Travis se dogovaraju s novim doktorom da ih zauvijek oslobodi terapije. Međutim, nakon što se Travis sukobi sa članovima tima za posebne slučajeve detektivi shvaćaju ne samo da trebaju natrag na terapiju - oni trebaju dr. Ryan. Primorani nagovoriti je da ih primi odlučuju joj ispričati kako su uopće počeli raditi zajedno.

I dok pokušavaju spasiti međusoban odnos na red dolazi rješavanje starog slučaja s početka njihove karijere.

JACKIE BROWN

Petak, 13.9. u 22:00

Jackie Brown je stjuardesa koja je uhićena dok je švercala novac svog šefa ukraden u pljački. Tim policajaca koji ju je ulovio odlučuje uhapsiti trgovca oružjem za kojeg Jackie radi, ali ne znaju niti kako izgleda, niti kako se zove. Jackie se nađe u situaciji da mora birati hoće li cinkati šefa ili ići u zatvor kada susreće Maxa Cherryja koji je izvlači iz pritvora. Zajedno s Maxom slaže plan kojim će prevariti obje strane I odnijeti milijun dolara.

SVI SMO SUPER

Subota, 14.9. u 13:15

Frank Goode udovac je sa srčanim problemima, nedavno umirovljen i ponosan otac četvoro djece za koje misli da ih je uspješno usmjerio u životu. U ljeto su se svi zajedno trebali naći, ali svo četvoro otkazuju dolazak. Frank ih, unatoč zabrani doktora, odluči posjetiti jednog po jednog I otkriva da niti jedno nije ono što se nadao I želio da budu. Da li će dozvoliti da ih otac vidi kakvi jesu ili će tata morati prilagoditi?

09.09.2013. 22:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh