« Televizija
objavljeno prije 7 godina i 6 mjeseci
TV

Tjedni program AXN Adria od 9. do 15. prosinca

Tjedan otvara Hawaii 5-0, pa se uz Merlina i Ljepoticu i zvijer približavamo vikendu i krvavom Spartaku

Spartak zatvara uzbudljiv tjedan
Spartak zatvara uzbudljiv tjedan (AXN Adria)
Više o

televizija

,

program

,

Merlin

,

AXN Adria

,

Spartak

,

Robocop

HAWAII 5-0 (ep. 15)

Ponedjeljak, 9.12. u 21:00

Kad nestane jedina svjedokinja u slučaju ubojstva Five-O odjel mora brzo djelovati u džungli Havaja kako bi je locirali i zaštitili od ubojica koji brzo približavaju.

MERLIN 5 (ep. 3)

Utorak, 10.12. u 16:40

Kad mu se pruži prilika da oca vidi posljednji put Artur je spremno prihvati. Ipak, nije svjestan da je Uther jedan korak ispred I da njegovi postupci imaju katastrofalan učinak. Dok Utherov duh razara Camelot Merlin je svjestan da mora brzo djelovati kako bi ga spriječio I Arthur kreće u lov na duh starog oca kako bi mu dokazao da je pravi kralj.

LJEPOTICA I ZVIJER (ep 6)

Srijeda, 11.12. u 21:00

JT misli da je Vincent uključen u Catinu istragu ubojstva nako nšto je spomenula da je član bratstva lokalnog koledža brutalno ubijen. JT ga pregledava kako bi otkrio razlog čestih "zamračenja", ali kad Vincent podivlja JT ga uspava. U međuvremenu Evan I njegov novi pomoćnik pronalaze čudnu posjekotinu na žrtvinom zglobu koja je identična posjekotini na tijelu pronađenom prošle godine u kampusu.

ELEMENTARY 2 (ep. 4)

Četvrtak, 12.12. u 21:00

Tijelo bogatog muškarca je pronađeno u stanu i Joan I Sherlock preuzimaju slučaj. Uprvi mah se čini da je novac bio motiv, ali uskoro otkrivaju da je žrtva bila jako nepopularna I među poslovnim partnerima I među obitelji. Sherlock se susreće s prijatelje koji mu je pomogao kad je bio dijete, ali on se brzo nađe na popisu osumnjičenih.

Okolina počinje primjećivati da doktorica Watson počinje primjenjivati Sherlockove trikove nakon što su proveli puno vremena zajedno.

ROBOCOP

Petak, 13.12. u 20:10

Policajac Alex Murphy brutalno je ubijen nakon što se sukobio s bandom koja hara po kriminalom uništenom Detroitu. Oživljava ga multikorporacija OCP koja od njega radi policajca kiborga i vraća natrag na ulicu.

Znanstveno - fantastičan hit režisera Paula Verhoevena bio je jedan od najboljih filmova 1987. godine koji je s relativno malenim budgetom ostvario zavidan uspjeh na blagajnama. Lik i ime Robocopa postali su globalno popularni inspiriravši nekoliko nastavaka, animiranu i igranu mini-seriju, videoigre i stripove.

SPARTAK: KRV I PIJESAK (ep. 12)

Nedjelja, 15.12. u 22:00

Batiatusova sreća se okreće nakon što se Glaber vraća u Capuu kako bi pričao o pokroviteljstvu. Spartakova vjernost Batiatusovoj kući drastično se mijenja nakon što saznaje za izdaje i nepoštenje. 

09.12.2013. 08:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh