« Fun
objavljeno prije 14 godina i 3 mjeseca
NACKTRODELN BRAUNLANGE

Tisuće ljudi na nudističkoj utrci saonicama

POGLEDAJTE VIDEO - Za tradicionalnu utrku na njemačkoj planini Harz prijavilo se 30 muških i ženskih oskudno odjevenih natjecateljskih ekipa

(YouTube)
Više o

Njemačka

,

nudisti

,

sanjkanje

,

Nacktrodeln Braunlage

,

Harz

Utrka nudista u spuštanju niz stazu na niskim saonicama u gradiću Braunlage u njemačkim planinama Harz, koja je održana u subotu, privukla je oko 10.000 zainteresiranih posjetitelja.

Glasnogovornik gradonačelnikova ureda kazao je kako je, zbog velikog interesa bilo vrlo teško pronaći parkirno mjesto u blizini staze duge oko stotinu metara. Za utrku se, kako su prenijele agencije, prijavilo 30 muških i ženskih oskudno odjevenih natjecateljskih ekipa.

Nudizam nije ništa novo u području planine Harz. Voditelj kampirališta Heinz Ludwig u rujnu prošle godine odlučio je otvoriti prvu službenu planinarsku stazu za planinare nudiste u Njemačkoj, dugačku 18 kilometra. No kako su mnogi bili protiv te zamisli, odlučio je pokušati dogodine.

Njegovu zamisao o nudističkim planinarskim stazama poduprli su članovi Slobodne kulture tijela (FKK). Ludwig je zamislio da se stazom slobodno koriste i odjeveni planinari, te tvrdi da su neki znatiželjni turisti već testirali stazu. Nada se da će biti otvorena u svibnju. (hina/metro-portal)

20.02.2010. 22:29:22
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh