« Ostali sportovi
objavljeno prije 12 godina i 3 mjeseca
3. PAUZA JE GOTOVA

Tiger Woods najavljuje pobjedu na turniru u Augusti

Ništa se nije promijenilo; mogu biti još bolji, uvjeren je popularni golfer

(Getty Images)
Više o

Tiger Woods

,

golf

,

augusta turnir

Pet mjeseci nakon što se zbog niza seksualnih skandala povukao iz javnosti, Amerikanac Tiger Woods se vraća golfu nastupom na Mastersu koji će se od 8. do 11. travnja održati u Augusti.

Usprkos problemima u privatnom životu i premda mjesecima nije nastupao, Woods je uvjeren kako može do pobjede.

"Ništa se nije promijenilo. Došao sam u Augustu po pobjedu," bile su uvodne Woodsove riječi na novinarskoj konferenciji. Woods se pred novinarima pojavio nasmijan i dobre volje, a promjenu ponašanja pokazao je i nakon druženja sa 'sedmom silom' kada je na putu do igrališta dijelio autograme prolaznicima.

Naravno, nije mogao izbjeći razgovor o seksualnim avanturama koje su mjesecima zabavljale svjetsku javnost. "Ja sam jedini krivac za sve što se događalo posljednjih mjeseci," kazao je Woods priznavši kako je zaradio pet šavova na usnici kada je supruga otkrila njegovu nevjeru. Zahvalio se podršci koju su mu pružili navijači, ali i kolege golferi. "Pokušat ću na terenu biti što mirniji, ključ uspješnog nastupa bit će u koncentraciji. Premda sam ostvario 82. pobjede, mogu biti još bolji," dodao je Woods.

Posljednji put Woods je nastupio na nekom turniru 15. studenog prošle godine na Australian Mastersu. Dva tjedana kasnije doživio je prometnu nesreću ispred svoje kuće nakon čega je otkriveno da je varao suprugu s nizom djevojaka. Woods se 27. studenoga u izjavi za tisak ispričao supruzi, djeci, obitelji, navijačima i sponzorima zbog afera s brojnim ljubavnicama, zbog kojih je završio na klinici za liječenje ovisnika o seksu.

Dio američkih medija navodi kako se stanka možda ipak neće osjetiti u njegovoj igri jer je do sada dva puta imao velike pauze u karijeri. Godine 2006. mu je umro otac, pa nije igrao dva i pol mjeseca, a prije dvije godine nije nastupao tri mjeseca zbog operacije koljena. (hina/metro-portal)

06.04.2010. 16:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh