« Spektakli
objavljeno prije 14 godina i 7 mjeseci
preuzeo odgovornost

Tiger Woods konačno progovorio o nesreći

Golfer odbija dati iskaz policiji, a od javnosti traži razumijevanje za šutnju iz privatnih razloga

(Getty Images)
Više o

Tiger Woods

Najbogatiji sportaš svijeta, američki golfer Tiger Woods obratio se javnosti putem svoje web stranice kako bi završio medijske špekulacije oko svoje misteriozne nesreće u blizini obiteljske kuće u noći s četvrtka na petak..

Golfer je preuzeo odgovornost za „neugodnost" koja mu se dogodila, ali nije dao odgovore na pitanja koja muče policiju i javnost. Okolnosti nesreće u kojoj je vozilom udario u hidrant, a potom i u drvo nakon čega je prebačen u bolnicu u Ocoeeu, tako i dalje nisu razriješene.

"Kao što znate, imao sam ovaj tjedan prometnu nesreću u kojoj sam zadobio nekoliko udarca, masnica i još uvijek osjećam određene bolove. Isključivi krivac za nesreću sam ja i žao mi je što se zbog toga moja obitelj razvlači po medijima", napisao je Tiger Woods.

S javnšću ne želi podijeliti okolnosti koje su dovele do nesreće: "Razumijem znatiželju, ali ne želim iznositi privatne detalje. Tračevi i neutemeljene tvrdnje koje se pojavljuju u medijima o meni i mojoj obitelji su vrlo neodgovorne."

Pohvalio je suprugu Elin koja ga je brzom i hrabrom reakcijom izvukla iz automobila. Zahvalio se navijačima i prijateljima na podršci i obećao da će biti oprezniji u budućnosti.

Razlozi zbog kojih je usred noći izjurio iz obiteljske kuće i dalje su nepoznati. Također, nije poznato ni kako je izgubio kontrolu nad svojim SUV-om i zašto ne želi dati iskaz u lokalnoj policijskoj postaji.
30.11.2009. 09:40:40
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh