« Zagreb
objavljeno prije 4 mjeseca i 15 dana
DOĐITE

Testiranje inteligencije - MENSA u subotu u Zagrebu

Testiranje se obavlja pod nadzorom ovlaštenog psihologa, neverbalnog je tipa i za pristup nije potrebno nikakvo predznanje niti je važna obrazovna, kulturna, socijalna ili spolna pripadnost

Testirajte se!
Testirajte se! (Arhiva)
Više o

Mensa

,

testiranje inteligencije

,

Zagreb

Hrvatska Mensa, udruga visoko inteligentnih osoba, za sve zainteresirane organizira testiranje inteligencije u Zagrebu u subotu, 10. studenog 2018. godine u prostoru Udruge, Ulica grada Vukovara 58, u Zagrebu.

Prijave će se primati on-line na web-stranicama Hrvatske Mense na linku.

Testiranje se obavlja pod nadzorom ovlaštenog psihologa, neverbalnog je tipa i za pristup nije potrebno nikakvo predznanje niti je važna obrazovna, kulturna, socijalna ili spolna pripadnost. Sve upute za rješavanje testa daje psiholog prije početka testiranja. Rezultat testiranja je tajan i stiže poštom na kućnu adresu, a ima međunarodno priznatu vrijednost.

Na testiranje mogu doći svi stariji od 14 godina, osim onih koji su u prošloj ili ovoj godini pristupili testiranju te onih koji su već ostvarili uvjet za učlanjenje u Mensu.

Cijena testiranja na mjestu održavanja testiranja je 150 kuna po osobi. Za osobe koje su se registrirale on-line i platile unaprijed cijena je 135 kuna, dok cijena za ranije prijave i uplate za đake i studente iznosi 100 kuna.

Na testiranje je potrebno donijeti identifikacijski dokument, npr. osobnu iskaznicu, putovnicu, studentsku iskaznicu (X-icu).

Dođite na testiranje, zabavljajte se rješavajući zadatke i na taj način saznajte nešto više o sebi!

06.11.2018. 10:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh