Metro-portal.hr

objavljeno 06.11.2018. 10:31:00
DOĐITE

Testiranje inteligencije - MENSA u subotu u Zagrebu

Testiranje se obavlja pod nadzorom ovlaštenog psihologa, neverbalnog je tipa i za pristup nije potrebno nikakvo predznanje niti je važna obrazovna, kulturna, socijalna ili spolna pripadnost

Testirajte se!
Testirajte se! (Arhiva)

Hrvatska Mensa, udruga visoko inteligentnih osoba, za sve zainteresirane organizira testiranje inteligencije u Zagrebu u subotu, 10. studenog 2018. godine u prostoru Udruge, Ulica grada Vukovara 58, u Zagrebu.

Prijave će se primati on-line na web-stranicama Hrvatske Mense na linku.

Testiranje se obavlja pod nadzorom ovlaštenog psihologa, neverbalnog je tipa i za pristup nije potrebno nikakvo predznanje niti je važna obrazovna, kulturna, socijalna ili spolna pripadnost. Sve upute za rješavanje testa daje psiholog prije početka testiranja. Rezultat testiranja je tajan i stiže poštom na kućnu adresu, a ima međunarodno priznatu vrijednost.

Na testiranje mogu doći svi stariji od 14 godina, osim onih koji su u prošloj ili ovoj godini pristupili testiranju te onih koji su već ostvarili uvjet za učlanjenje u Mensu.

Cijena testiranja na mjestu održavanja testiranja je 150 kuna po osobi. Za osobe koje su se registrirale on-line i platile unaprijed cijena je 135 kuna, dok cijena za ranije prijave i uplate za đake i studente iznosi 100 kuna.

Na testiranje je potrebno donijeti identifikacijski dokument, npr. osobnu iskaznicu, putovnicu, studentsku iskaznicu (X-icu).

Dođite na testiranje, zabavljajte se rješavajući zadatke i na taj način saznajte nešto više o sebi!

06.11.2018. 10:31:00
http://metro-portal.hr/testiranje-inteligencije-mensa-u-subotu-u-zagrebu/115272/