« Sport
objavljeno prije 14 godina i 8 mjeseci
Krunoslav Lovrek

Teška ozljeda Krunoslava Lovreka obilježila prvi dan Dvoranskog PH

Više o

Krunoslav Lovrek

ONOGA čega su se treneri pribojavali, to se, nažalost, i obistinilo. Dobar nogomet i odaziv publike prvoga dana Dvoranskog prvenstva Hrvatske zasjenila je teška ozljeda najboljeg nogometaša Zagreba Krunoslava Lovreka. U utakmici protiv Dinama na sjajnog napadača naletio je vratar Kelava i prve procjene govore da je Lovreku otišao križni ligament. U prijevodu to znači da ga čeka dugi oporavak i da će na proljeće teško zaigrati. Što je još gore, Lovrek se spremao potpisati bogati ugovor u inozemstvu, a sada od toga neće biti ništa...

Prvi dan
REZULTATI: Dinamo - Varteks 5-1 (Buljat, Pokrivač, Vrdoljak, Mandžukić 2/Golik), Zagreb - Međimurje 3-2 (Parlov, Brkljača, Ibričić/Milardović 2), Inter - Cibalia 2-2 (Rašić, Kukec/Zore, Bagarić), Dinamo - Zagreb 2-1 (Mandžukić, Sammir/ Grgić), Varteks - Cibalia 1-2 (Prahić/Husić, Baraban), Inter - Međimurje 2-2 (Piškor 2/Skulić), Zagreb - Varteks 4-0 (Parlov, Ibričić, Nadarević, Labudović).

Nakon svega, postavlja se pitanje: Postoji li ikakva mogućnost da organizator turnira, Udruga prvoligaša, na bilo koji način kompenzira posljedice te ozljede? - To su gluposti - rekao je predsjednik Igor Štimac. Trener Zagreba Ćiro Blažević bio je previše potišten Lovrekovom ozljedom te nije znao kako će se klub postaviti u takvoj situaciji. - To je pitanje za moju upravu - kratko je rekao. Što se tiče samog nogometa, nakon prvog dana najviše je pokazao Dinamo predvođenom Igorom Bišćanom. ‘Modri' su u prvoj utakmici ‘demolirali' Varteks, a u drugoj su pogotkom Sammira u zadnjoj minuti ‘sredili' Zagreb. Ipak, ‘bijeli' ne bi smjeli imati problema za prolaz dalje, budući da su pobijediti Međimurje i Varteks. Redoslijed: 1. Dinamo 6, 2. Zagreb 6 (+1), 3. Cibalia 4, 4. Inter 2, 5. Međimurje 1, 6. Varteks 0 (+1)

Piše: MEX
09.01.2008. 21:59:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh