« Hrvatska
objavljeno prije 13 godina i 9 mjeseci
SLOVENCI ŠTRAJKAJU

Teretna vozila satima čekaju na graničnim prijelazima

Na granicama sa Slovenijom teretna vozila satima čekaju na ulaz i izlaz, a osobna vozila čekaju od pola sata do sat vremena

Teretna vozila satima čekaju na graničnim prijelazima
Teretna vozila satima čekaju na graničnim prijelazima (Ronald Goršić/Cropix)
Više o

slovenija granica

,

granični prijelazi

,

nacionalna manjina

Opreznije treba voziti po mokrim i skliskim kolnicima u Hrvatskom primorju i Gorskom kotaru, te na cestama u gorju i duž Jadranske magistrale (D 8) zbog čestih odrona, izvijestio je večeras Hrvatski auto-klub.

Za sav je promet zbog oštećenog mosta zatvorena cesta D 36 Popovača-Sisak na dijelu kroz šumu Brezovica. Obilazak: Ivanić Grad - Martinska Ves- Kutina-Novska - Jasenovac ili čvor Popovača-čvor Ivanja Reka-zagrebačka obilaznica-Velika Gorica-Sisak.

Zbog sanacije nasipa zatvorena je županijska cesta ŽC Strmec Bukevski-Obed.

Poplavljene su i zatvorene županijske ceste: ŽC Orlovac-Dražica, ŽC Kraljeva Velika-Piljenica i ŽC Žažina-Mala Gorica (na makadamskom dijelu ceste).

Za sav promet zbog radova zatvoreni su: D 22 Novi Marof-Sudovec. Obilazak je Breznica-Visoko-Sudovec; čvor Umag na Istarskom ipsilonu (obilazak je državnom cestom D 200 preko Plovanije; dionica državne ceste D 1 (Puškarićeva ulica) na dijelu od Karlovačke ulice do spojne ceste sa Jadranskom avenijom. Obilazak je Jadranskom avenijom i preko čvora Lučko.

Granični prijelaz Plovanija otvoren je samo za vozila do 3,5 tone.

Čekanja su za teretna vozila na graničnim prijelazima: Macelj (na ulazu oko 8 sati, a na izlazu oko 5 sati), Bregana (na ulazu oko 2 sata, na izlazu oko 5 sati), Razvor (u oba smjera oko 2 sata), na Lupinjaku (oko 1,5 sat), te na ulazu Dubrava Križovljanska (oko 1 sat) i Trnovec (kod Čakovca) oko 2 sata.

Na izlazu za osobna vozila, zabilježena su čekanja na graničnim prijelazima: Bregana i malogranični prijelaz Bregana (oko 30 min), a u oba smjera na Macelju (čekanja oko 1 sat).

Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe. (hina/metro-portal)

27.09.2010. 21:35:07
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh