« Hrvatska
objavljeno prije 15 godina i 6 mjeseci

Telefonska prijetnja zbog Thompsona

Ovakav potez pjevaču može ići samo na štetu

Thompson na koncertu Mate Bulića i prijatelja
Thompson na koncertu Mate Bulića i prijatelja (Davor Pongračić, CROPIX)
Više o

Thompson

,

Marko Perković Thompson

,

prijetnja zbog Thopmsona

Pulsko dopisništvo agencije EPEHA danas je u 11,30 sati primilo telefonski poziv u kojemu je muški glas, navodeći da zove iz Splita, zaprijetio da će - ako sutkinja pulskog Općinskog suda 2. prosinca ne donese presudu u korist Marka Perkovića Thompsona - on i crne beretke dignuti Arenu u zrak.

Novinarka koja je primila tu prijeteću poruku o tome je odmah izvijestila načelnika istarske Policijske uprave Lorisa Kozlevca, koji je u dopisništvo poslao policijskog službenika kojemu je i službeno prijavljena ta prijetnja.

Inače, u utorak 2. prosinca u 11,30 sati sutkinja pulskog Općinskog suda Mirna Frančišković objavit će presudu, nakon što je 17. studenoga održala prvu i jedinu raspravu u povodu tužbe Marka Perkovića Thomspona i njegove producentske kuće "MP-TON" d.o.o. iz Zagreba protiv grada Pule.

Tužba je podignuta, kako se navodi, zbog uskraćivanja davanja suglasnosti za održavanje njegova koncerta ljetos u pulskoj Areni, čime su mu, smatra zakinuta ljudska prava.

Sutkinja je tom prigodom rekla kako je ne zanima "lik i djelo" Thomspona, nego isključivo pravna utemeljenost odluke pulskih gradskih vlasti i je li ona u skladu s gradskim aktima i zakonskim odredbama. (hina/metro-portal)

26.11.2008. 15:06:10
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh