« Biznis
objavljeno prije 6 godina i 7 mjeseci
PRAKTIČNO

Tele2 otvorio experience centar u Slavonskom Brodu

Tele2 experience centar otvoren je radnim danima od 8 do 19.30 te subotom od 8 do 13 sati, dok je nedjeljom zatvoren

Tele2 experience centar u Slavonskom Brodu
Tele2 experience centar u Slavonskom Brodu (Tele2)
Više o

Tele2

,

Slavonski Brod

,

experience centar

Kako uživati u neograničenoj slobodi komuniciranja, beskonačnim pozivima, porukama, BEZBROJ GB i odličnom mobitelu? Odgovore na ova i još mnoga druga pitanja Brođani će moći dobiti u svom novom experience Tele2 centru, jučer otvorenom na adresi Petra Krešimira IV. 38.

Na novom prodajnom mjestu čeka ih prodajna i tehnička podrška, velik izbor smartphone-a i tablet uređaja te široka ponuda glasovnih, podatkovnih tarifa. Osim toga otkrit će sve čari Pokućnog interneta kao što su kvaliteta surfanja neovisno o lokaciji na kojoj se nalaze, mobilnost odnosno činjenica da ga mogu ponijeti kamo god žele te lakoća korištenja, bez dodatne instalacije, dovoljno ga je uključiti u struju.

Tele2 experience centar u Slavonskom Brodu 21. je takav centar otvoren u Hrvatskoj, a kako je Tele2 prvi i jedini teleoperater koji omogućuje neograničeni internet, razgovore i SMS poruke na mobilnim uređajima odabirom tarife RASPALI ili EKIPNA s BEZBROJ GB, sve detalje o ovoj i svim drugim ponudama Brođani će od sada moći dobiti na novoj Tele2 adresi u njihovom gradu.

Tele2 experience centar otvoren je radnim danima od 8 do 19.30 te subotom od 8 do 13 sati, dok je nedjeljom zatvoren.

31.10.2017. 14:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh