« Lifestyle
objavljeno prije 9 godina i 8 mjeseci
DISKOFON

Tele2 i CMC u zajedničkom projektu predstavili Diskofon

U suradnji s jedinom nacionalnom glazbenom televizijom - CMC televizijom, Tele2 je plasirao na tržište pravu poslasticu za sve ljubitelje dobre glazbe

Sjajna ponuda iz Tele2
Sjajna ponuda iz Tele2 (Tele2)
Više o

Tele2

,

H18 NOA C24 DS

,

Diskofon

U današnje vrijeme, odlazak u školu ili na posao nezamisliv je bez slušanja glazbe. Tele2 dobro zna da se danas mobiteli ne koriste isključivo za komuniciranje - on također služi za zabavu i dobar provod na tulumima.

U suradnji s jedinom nacionalnom glazbenom televizijom - CMC televizijom,  Tele2 je plasirao na tržište pravu poslasticu za sve ljubitelje dobre glazbe. Uređaj H18 Noa C24 DS  - CMC Diskofon je dual SIM smartphone s 4 inčnim zaslonom na Android platformi, a dolazi u bijeloj boji.

Dostupan je od 12.9. u ponudi za korisnike bonova po cijeni od 695 kuna te uključuje 40 popularnih domaćih hitova. Uživajte uz hitove Dine Dvornika, Gibonnia, T.B.F.-a i mnogih drugih velikana hrvatske glazbene scene. Kako bi uz ovaj eksluzivni Diskofon mogli partijati do daske, osim glazbenih hitova, Tele2 daruje i Trendy Music PRO slušalice, silikonsku maskicu, te memorijsku karticu od 8 GB.

Korisnici na prodajnom mjestu mogu kupiti navedeni uređaj uz kojega će dobiti SIM karticu s početne 3 kune na računu i 30 minuta unutar Tele2 mreže. Račun odmah mogu nadoplatiti i odabrati željenu tarifu.

Uz ovu glazbeno-komunikacijsku poslasticu, korisnici ne moraju više trošiti vrijeme na prebacivanje svojih omiljenih nota na mobitel - one ih već spremno čekaju.  

Ovo posebno izdanje mobilnog telefona dostupno je samo na Tele2 prodajnim mjestima ili Tele2 web shopu. Ponuda vrijedi do isteka zaliha. Više informacija potražite na www.tele2.hr.

23.09.2014. 10:10:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh