« Spektakli
objavljeno prije 3 godine i 4 mjeseca
AMA

Taylom Swift pobijedila na AMA po šesti put

Taylor Swift šesti je put u nedjelju proglašena umjetnicom godine. Ponovno je trijumfirala na dodjeli američkih glazbenih nagrada American Music Awards 2020., koje se dodjeljuju na temelju glasova publike

Po šesti put...
Po šesti put... (Arhiva)
Više o

American Music Awards

,

Taylor Swift

,

Justin Bieber

,

AMA

,

The Weeknd

Premda je ceremonija održana uživo u Los Angelesu, Taylor Swift je u njoj sudjelovala online te se u videoporuci zahvalila svim svojim obožavateljima. 

Pjevačica je osvojila još dvije nagrade, onu za najbolju žensku pop/rock pjevačicu i za najbolji video - pjesma Cardigan s albuma 'Folklore' .

Kanadski izvođači Justin Bieber i The Weeknd osvojili su svaki po tri nagrade.

Bieber je proglašen omiljenim muškim pop/rock umjetnikom, a još dvije nagrade je osvojio za suradnju na pjesmi s country pjevačima Dan+Shay.

The Weeknd je osvojio nagradu za najboljeg soul/R&B muškog umjetnika, kao i za album "After Hours" te za pjesmu "Heartless". Show se sastojao od niza nastupa uživo i onih unaprijed snimljenih, a održan je pred nekolicinom obožavatelja koji su održavali fizičku distancu i nosili su maske.

"Bila je ovo jedna duga godina i sada, kad se bliži njezin kraj, vrijeme je da se ponovno prisjetimo da smo jedna zemlja i da je moramo izliječiti", rekla je voditeljica Taraji P. Henson otvarajući svečanost dodjele nagrada.

24.11.2020. 13:42:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh