« Spektakli
objavljeno prije 14 godina i 9 mjeseci
kraj afere

Tarik ostaje u 'Milijunašu'

Voditelj će za kaznu donirati novčani iznos Klaićevoj bolnici, ali nije htio precizirati o kojem se iznosu radi

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Goran Mehkek/Cropix )
Više o

Hloverka Novak Srzić

,

Tarik Filipović

,

Jadranka Kosor

,

Domagoj Burić

,

Blago Markota

,

Klaićeva bolnica

,

afera milijunaš

Nakon višednevne medijske trakavice odlučeno je da Tarik Filipović ipak ostaje voditelj popularnog kviza 'Tko želi biti milijunaš'. Potvrdio je to ravnatelj HRT-a Blago Markota na sjednici Programskog vijeća HRT-a, prenosi Jutarnji list.

Markota je s voditeljem osobno dogovorio novčanu sankciju zbog njegovog istupa u emisiji, a novac će prigodno biti doniran Klaićevoj bolnici u Zagrebu. Tarik je opovrgnuo da se radi o iznosu od 45.000 kuna kao što je prethodno objavljeno u Jutarnjem listu.

- Pristao sam na razumnu sankciju. Nismo dogovorili točan iznos. Umoran sam i drago mi je da je to sve iza mene. Samo želim nastaviti snimati 'Milijunaša' - rekao je Tarik koji svoje dobro mišljenje o HTV-u nije promijenio bez obzira na odluku o njegovu slučaju.

Najavljeno je da će biti kažnjeni i Domagoj Burić i Hloverka Novak Srzić. Nije poznato zašto i Hloverka, budući da je ona urednica Informativnog programa koji s 'Milijunašem' nema veze.

Popularni voditelj ovih je dana dobio podršku javnosti sa svih strana koja mu, kako kaže, puno znači. Aferu 'Milijunaš' prokomentirala je čak i predsjednica Vlade Jadranka Kosor.

- Vjerujem da je nužno omogućiti gospodinu Filipoviću da još jedanput kaže javno da mu je žao. Svi u poslu griješimo. Mislim da je on uistinu nešto što bi se moglo nazvati brend - rekla je Kosor za HRT.

02.10.2009. 13:16:54
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh