« Spektakli
objavljeno prije 14 godina i 9 mjeseci
prisavska trakavica

Tarik ipak ostaje voditelj Milijunaša?

Probno snimanje s Kurbašom nije dalo sjajne rezultate, čeka se odluka Povjerenstva

Fotografija vijesti
Više o

Tko želi biti milijunaš?

,

Tarik Filipović otkaz

Probno snimanje Roberta Kurbaše nije oduševilo ni statiste ni ekipu Milijunaša, iako se ne može poreći da je mladi glumac uložio dosta truda u svoju izvedbu, doznajemo iz krugova bliskih redakciji Milijunaša.

No, cijela strka mogla bi se vrlo brzo smiriti, a sve je izvjesnije da će Tarik ipak ostati u svojoj omiljenoj fotelji. Naime, po uzoru na čuvenu Churchillovu maksimu, HTV je odlučio napraviti posebno povjerenstvo sastavljeno od čelništva kuće koje će ispitati cijelu aferu i donijeti odluku.

Kako je lijepo primjetio Duško Ljuština, Milijunaš ne ide u živo, pa se pregledom snimke u montaži moglo izbaciti sve što bi bilo neprimjereno za emitiranje. Kako se to nije dogodilo, ostaje legitimna sumnja da je netko na ovaj način želio ukloniti Tarika, jer njegove verbalne provokacije nisu ništa novo, a upravo su one taj faktor X koji je Milijunaša podigao u gledanosti.

Najvjerojatniji scenario je javna isprika, neka kaznica i smanjenje ugovora Tariku, što bi moglo zadovoljiti HTV, a Tarik je dovoljno puta izjavio da želi nastaviti raditi da bi se moglo računati da će ova afera za mjesec dana biti gurnuta duboko pod tepih.

29.09.2009. 09:23:32
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh