« Film
objavljeno prije 14 godina i 9 mjeseci
trilogija

Tarantino će snimiti Kill Bill 3

Redatelj i scenarist neobična stila najavio je da svakako planira snimiti treći dio jednog od svojih najpopularnijih filmova

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Više o

Quentin Tarantino

,

Uma Thurman

,

Kill Bill

,

Kill Bill 3

,

nastavak Kill Billa

U razgovoru za talijansku televiziju, povodom promocije "Nemilosrdnih gadova", Quentin Tarantino raspričao se o nastavcima svojih filmskih ostvarenja.

Iako je najavio da nikada neće snimiti drugi dio „Paklenog šunda", razveselio je brojne filmofile izjavom da će sigurno napraviti treći dio Kill Billa, dok bi se nastavak "Gadova" možda mogao naći u kinima.

Redatelj je pojasnio da "Kill Bill 3" namjerava snimiti deset godina nakon drugog dijela kako bi cijeloj priči i glavnim glumcima dao dovoljno vremena da se odmore od napornog rada na setu.

"Nevjesta se jako namučila u prethodnim nastavcima i mislim da je pravedno dati joj deset godina da se odmori i uživa s djetetom nakon što je uspjela ubiti Billa", rekao je Tarantino.

Kako je Bill na kraju drugog dijela umro, obožavatelji filma raspravljaju o tome ima li smisla snimiti nastavak. Pojavile su se tako ideje o njegovoj reinkarnaciji, ali i osveti rođaka likova koje je Uma Thurman ubila u prva dva dijela.

Tarantino, koji je poznat po neobičnoj režiji i nepredvidivim zapletima i raspletima, sigurno će pronaći puno kreativnih rješenja kako ponovno namučiti i na borbu potaknuti glavnu junakinju potencijalne trilogije.

02.10.2009. 18:43:53
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh