« Televizija
objavljeno prije 9 godina i 6 mjeseci
SERIJE

Tanka linija na Pickboxu

U prvom je planu ona koju izaziva privlačnost dvoje odvjetnika na suprotstavljenim stranama, ali i napetost unutar policije između korumpiranih i poštenih policajaca

Gledajte uzbudljivu Tanku liniju na Pickboxu
Gledajte uzbudljivu Tanku liniju na Pickboxu (Pickbox)
Više o

serije

,

Pickbox

,

Tanka linija

Samo ime serije Tanka linija nije odabrana slučajno s obzirom na to da je u središtu priče dvoje protagonista čiji posao ne dopušta ikakav privatni odnos, unatoč jakoj privlačnosti koju osjete već kod prvog susreta. Južnjački odvjetnik koji zastupa policiju i ambiciozna odvjetnica koja se upravo doselila iz New Yorka te u sudskom procesu zastupa policajku kojoj je uručen otkaz iz policijske postaje kroz cijelu seriju bit će na tankoj granici koja dijeli profesionalnost i poslovni uspjeh od osobnih želja i intimne sreće.

Važan sudski proces vezan uz veliku aferu unutar policijske postaje u Charlesltonu dvoje glavnih junaka postavio je na suprotne strane sudnice, a uz nove dokaze koji se kroz seriju otkrivaju linija između žrtve i krivaca također postaje sve tanja. Tanka linija dijeli moralno od nemoralnog u postupcima dvoje odvjetnika i onog koliko su daleko spremni ići za svoju stranku. A najtanja je linija ona koju nikad ne smiju prijeći, jer podlegnu li seksualnoj želji, oboje će upropastiti svoje karijere.

Privlačnost glavnih junaka u serijama nije nikakva novost, dapače taj se koncept pokazao uspješnim u mnogim detektivskim serijama u kojima dvoje junaka završi kao par, no autori serije Tanka linija priču su postavili tako da je rizik od prelaska linije iz profesionalnog u intimni odnos prevelik, točnije za oboje znači propast karijere. I koliko god mi navijali da naši junaci završe zajedno, u ovoj seriji uvijek će ih dijeliti ta tanka linija od sretnog završetka.

Uloge:

Anna Wood (Jamie Sawyer)

Cam Gigandet (Roy Rayder)

Shawn Hatosy (Terry McCandless)

Adam Rodriguez (Preston Cruz)

Georgina Haig (Lee Anne Marcus)

Kim Wayans (Vi Briggs)

Gregory Harrison (Dec Fortnum)

Michael Gladis (Deputy Chief Holland Knox)

JESTE LI ZNALI?

Uvodna scena Tanke linije najavljuje glavnu priču oko koje se vrte događaji, razvijaju i mijenjaju međuljudski odnosi, ali i mijenjaju strane u sudskom procesu. A scena izgleda šokantno: svjetla automobilskih farova uz cestu u predgrađu, žičana ograda, lisičine i policajka i detektiv u akciji. Sve izgleda kao scena iz crne kronike, iako autori priznaju da im je inspiracija bio spot Whitesnakeova hita Here I Go Again, jer, kako su objasnili, hevimetalci su najbolje znali pokazati što je muškarcima seksi. A to je jednostavno: muškarci vole automobile i žene, najbolje ako su u kombinaciji.

Tanku liniju i ostale hit serije gledajte na Pickboxu!

05.12.2014. 16:43:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh