« Zagreb
objavljeno prije 13 godina i 2 mjeseca
PRVI SUKOB

Taksi incident: Vozač RTZ-a prijetio vozaču Cammea

Jučer oko 18,20 sati, na okretištu tramvaja u Dubravi, 32-godišnji vozač Radio taksija Zagreb prišao 22-godišnjaku iz tvrtke Cammeo te mu izrekao niz uvreda i zaprijetio mu da će ga ubiti

Fotografija vijesti
Više o

taksisti

,

Taxi Cammeo

,

Radio Taxi Zagreb

Jedan zagrebački taksist nije baš najbolje primio dolazak konkurencije, te je jučer u Dubravi zaprijetio smrću svom kolegi iz konkurentske tvrtke, a ovaj je to prijavio policiji, iako nije želio podnositi kaznenu prijavu, javlja Hina.

U zagrebačkoj se policiji danas doznaje da je jučer oko 18,20 sati, na okretištu tramvaja u Dubravi, 32-godišnji vozač Radio taksija Zagreb prišao 22-godišnjaku koji "taksira" za tvrtku Cammeo, te mu izrekao niz uvreda i zaprijetio mu da će ga ubiti.

Mlađi taksist iz mlađe tvrtke to je prijavio policiji, koja ne može potvrditi da mu se prijetilo pištoljem, iako se doznaje da 32-godišnjak posjeduje plinski pištolj.

Iako je događaj prijavio policiji, 22-godišnjak je odustao od podnošenja kaznene prijave.

Inače, Taxi Cammeo tek je od prošloga tjedna Zagrepčanima počeo nuditi taksi usluge, i to po nižim cijenama nego što ih nudi donedavni monopolist Radio taksi Zagreb kao udruženje autotaksi prijevoznika u glavnom gradu.

Protiveći se liberalizaciji autotaksi usluga, vozači Radio taksi Zagreba lani su i prosvjedovali te vozilima blokirali ulice u užem središtu grada, izražavajući time nezadovoljstvo novom odlukom Gradske skupštine o taksi prijevozu, kojom je i dopuštena konkurencija na zagrebačkim ulicama.

26.04.2011. 14:22:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh