« Nogomet
objavljeno prije 14 godina i 7 mjeseci

Svi za Štimca, čak i Damir Vrbanović

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Drago Sopta/CROPIX)
Više o

Liga 16

,

Igor Štimac

Čelnik Udruge nogometnih prvoligaša Igor Štimac, ponudio je jučer svoj predsjednički mandat na raspolaganje.  

Informacija samo miriše na senzaciju, jer Štimac ostaje prvim čovjekom nogometne udruge. Članovi 10 klubova (opravdano odsutni Slaven Belupo i Šibenik) jednoglasno su odlučili da Igor Štimac ostaje predsjednikom.

- Jako sam zadovoljan jer su predstavnici klubova zaključili da sam dosad dobro obavljao posao i žele da i dalje budem prvi među jednakima. Na ovu sam se odluku odlučio zato jer je došlo do velikih promjena u Hajduku, a Hajduk je moja baza koja me je delegirala u ovo tijelo. Splitski klub ima novog predsjednika, trenera, Upravu i smatram da sam ovo morao napraviti. Slijedi moj razgovor s čelništvom Hajduka koji također mogu donijeti drukčiju odluku - pojasnio je Štimac.

LIGA 16Udruga je nekoliko sati raspravljala i o licenciranju klubova. Štimac je ponovio stav da Odjel nikome ne gleda kroz prste. Zaključio je da je većina klubova za Ligu 16 od sezone ‘08./’09., no, i da se tome protive NK Dinamo i dvije županije koje na to imaju pravo. 

Osim pitanja o njegovu predsjedanju, dobra je vijest i da je sjednici nazočio donedavni Štimčev suparnik - Dinamov predstavnik Damir Vrbanović. I on je glasovao za Štimca... 

Piše: jl
04.02.2008. 23:20:11
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh