« Ostali sportovi
objavljeno prije 13 godina i 8 mjeseci
RATKO RUDIĆ

Svejedno je protiv koga ćemo igrati u finalu

U subotu u finalu Hrvatska čeka boljega iz drugog polufinalnog susreta između Mađarske i Italije

Ratko Rudić
Ratko Rudić (CROPIX)
Više o

vaterpolo

,

Ratko Rudić

,

finale

Presrtni smo zbog pobjede nad Srbima, ali od ovog trenutka počinjemo se pripremati za finale jer želimo naslov europskog prvaka, kazao je nakon polufinalne pobjede nad Srbima izbornik hrvatske vaterpolske reprezentacije Ratko Rudić.

"Svejedno mi je protiv koga ćemo igrati u finalu, iako su, po meni, Mađari jači od Talijana i vjerujem da će biti pobjednici drugog polufinala. Talijane smo već dobili u Zagrebu i zbog toga smo u psihološkoj prednosti. Utakmica sa Srbima je potvrdila koliko smo psihološki jaki, a tek se sada pokazuje da gubitak prve utakmice na prvenstvu protiv Crne Gore i nije bio nedostatak", kazao je Rudić.

Srpski izbornik Dejan Udovičić kazao je kako bi utakmica imala sasvim drugačiji tijek da su njegovi igrači barem jednom poveli.

"Utakmica je bila otvorena i imali smo nekoliko šansi da dođemo do vostva. Borili smo se koliko smo mogli s obzirom da smo pre dva dana odigrali veoma naporan meč četvrtfinala protiv Crne Gore. Igrali smo spektakularan dvoboj pred prepunim tribinama. Gledatelji su žestoko bodrili našeg protivnika i dali su posebnu dimenziju vrlo neizvjesnoj utakmici. Iako u našoj momčadi imamo mnogo mladih igrača, mislim da nismo podlegli užarenoj atmosferi", kazao je Udovičić.  (hina/metro-portal)

09.09.2010. 20:53:11
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh