« Film
objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec
COOL

Sve što trebate znati o MTV Movie Awards 2014.

Kao što se od svake MTV dodjele očekuje, i na "2014 MTV Movie Awards" bit će upriličeni sjajni glazbeni nastupi najvećih zvijezda

Filmska noć za pamćenje
Filmska noć za pamćenje (MTV Adria)
Više o

dodjela

,

MTV Movie Awards 2014

,

prezenteri

Poznata kao neobuzdana, jedinstvena i urnebesno zabavna, 2014 MTV Movie Awards će još jednom upriličiti filmsku noć za pamćenje! Spajajući glazbenu srž MTV-ja s čudom i čarolijom komedije, drame i avanture, ova ceremonija obećava još više smijeha, iznenađenja i jedinstvenih trenutaka s najvećim zvijezdama Hollywooda okupljenim kako bi odali počast miljenicima filmske publike iz protekle godine.

Dodjelu će voditi Emmyjem nagrađeni voditelj emisije „Late Night", Conan O'Brien, a prenosit će se UŽIVO na MTV-ju u noći između s nedjelje na ponedjeljak, 13. na 14. travanj, iz dvorane Nokia Theatre L.A. u Los Angelesu. Pre-Show počinje u 02:30, a odmah nakon toga, od 03:00, ne propustite pogledate i ceremoniju dodjele nagrada.

Filmovi "American Hustle" i "The Wolf of Wall Street" vode s osam nominacija svaki! Sljede ih "The Hunger Games: Catching Fire" sa sedam i "We're the Millers" sa šest, dok filmovi "12 Years a Slave", "Anchorman 2: The Legend Continues", "Dallas Buyers Club", "The Hobbit: The Desolation of Smaug" i "This is the End" imaju po četiri nominacije.

Osim voditelja Conana O'Briena, zvijezde večeri bit će Channing Tatum, koji će biti odlikovan MTV Trailblazer (MTV Predvodnik) nagradom i glumac i producent Mark Wahlberg, ovogodišnji dobitnik MTV Generation nagrade.

Kao što se od svake MTV dodjele očekuje, i na "2014 MTV Movie Awards" bit će upriličeni sjajni glazbeni nastupi najvećih zvijezda.

Eminem i Rihanna, premijerno će uživo izvesti njihov mega hit "Monster," Ellie Goulding će nastupiti s pjesmom iz filma "Divergent", "Beating Heart," Zeddu će se pridružiti Matthew Koma i Miriam Bryant u izvođenju "Find You," a Twenty one pilots će na MTV pozornici izvesti hit "Car Radio".

Za filmofile koji vole prvi pogledati inserte iz nadolazećih blockbustera MTV dodjela filmskih nagrada je pravo mjesto za to!

Do sada nikada emitirane scene iz filmova X-Men: Days of Future Past predstavit će Ellen Page tijekom dodele. Andrew Garfield, Emma Stone i Jamie Foxx, zvijezde nastavka slavne franšize The Amazing Spider-Man 2TM, najavit će ekskluzivni insert iz ovog filma, dok će Shailene Woodley i Ansel Elgort, otkriti djelove iz njihove romantične drame The Fault In Our Stars.

"2014 MTV Movie Awards" će biti događaj koji nikako ne smijete propustiti! Najavljeni prezenteri su Jared Leto, Megan Fox, Jordana Brewster, Aaron Taylor-Johnson i pjevačica Rita Ora, Adrian Grenier, Kevin Connolly, Jerry Ferrara, Kevin Dillon, Lupita Nyong'o, Adam Levine, Jessica Alba, Rosario Dawson, Chris Pratt, Seth Rogen, Zac Efron, Dave Franco, Amanda Seyfried, Seth Macfarlane, Mila Kunis, Shailene Woodley, Ansel Elgort, Cameron Diaz, Leslie Mann, Kate Upton i Nicki Minaj, a među gostima, koji su ujedno nominirani za neku od nagrada, naći će se Orlando Bloom, Josh Hutcherson, Sam Claflin, Johnny Knoxville, Ice Cube, Brian Littrell i AJ McLean iz benda Backstreet Boys, Will Poulter, Michael B. Jordan, Miles Teller, Jackson Nicoll i Liam James i mnogi, mnogi drugi....

Mlada glumica i pjevačica, Zendaya, zvijezda MTV-jeve "Teen Wolf" serije, Tyler Posey i MTV lica Josh Horowitz i Christina Garibaldi vodit će "2014 MTV Movie Awards" Pre-Show koji će se uživo prenositi na regionalnom MTV-ju u 02:30 u noći između nedjelje i ponedjeljka.

Fanovi imaju moć kokica u svojim rukama i mogu glasati za svoje favorite na www.MovieAwards.MTV.com do subote 12. Travnja u kategorijama koje ne postoje niti na jednoj drugoj dodjeli nagrada, a koje uključuju Najboljeg komičara, Najboljeg negativca, Najbolji poljubac, Najus*aniji od straha, Najbolji muzički trenutak, #WTF Moment, Najbolji par na filmu, Najbolju tuča, Najbolji nastup bez majice i druge.

12.04.2014. 16:44:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh