« Spektakli
objavljeno prije 10 godina i 9 mjeseci
HEAVY METAL

Sutra u rasprodanu Arenu dolaze Iron Maiden

Iron Maiden ponosno nose i održavaju status jednog od najcjenjenijih i najutjecajnijih bendova ikad.

Spremite se za metal megaspektakl
Spremite se za metal megaspektakl (Adria Entertainment)
Više o

Iron Maiden

,

Arena Zagreb

,

koncert

,

Eddie

Iron Maiden i neizostavni lik Eddie u Areni Zagreb će se kretati na pozornici dugoj 18 metara. Cijeli koncert će biti popraćen specijalnim efektima. Velikani i utemeljitelji ovog glazbenog žanra pripremit će stopostotni heavy metal spektal!

Opisujući turneju Maiden Englend, pjevač Bruce Dickinson je rekao: „Zahvaljujući modernoj tehnologiji uspjeli smo nadograditi i poboljšati originalnu produkciju iz 1988. godine za turneju Maiden England . Uz novu produkciju dolazi i novi lightshow, produkcija pozornice kao i  Eddijeve različite inkarnacije, puno pirotehnike i još mnogo toga s čime ćemo oduševiti fanove! "

Prije koncerta zagrijati će se u posebnim sobama opremljenim za tu svrhu, a uz ambijentalno osvjetljenje će se opustiti uz masažu. Garderobe članova benda krasit će crni namještaj, crni tepisi i ogledala. U frižiderima će biti bijelo vino, lokalno pivo,energetski napitci i naravno, puno vode. Na stolovima žele serviran pladanj s raznim vrstama sira, i svježim voćem. Uz zdravu prehranu žele čips i čokoladne kolače.

Prodane su skoro sve ulaznice za koncert, no ima još ulaznica za gornju tribinu za mali broj sretnika koji se odluči kupiti svoju ulaznicu u zadnji tren. Cijena ulaznice za gornju tribinu je 210 kuna. Ulaznice su dostupne na svim prodajnim mjestima sistema Eventim. Ukoliko ih na dan koncerta još bude bilo u prodaji moći će se kupiti na blagajni Arene Zagreb koja će raditi od 9:00 ujutro.

Vrata Arena Zagreb otvaraju se u 17:30.

Raspored izvođača je sljedeći:

Voodoo Six: 18:40 - 19:20

Anthrax: 19:40 - 20:30

IRON MAIDEN: 21:00 - 23:00

Preporuča se svim posjetiteljima da na koncert dođu na vrijeme kako bi se izbjegle nepotrebne gužve zbog posebnog pregleda na ulazima. Navedeno nije posebna restrikcija već standardna procedura koja je istaknuta na poleđini svake ulaznice te organizator ne snosi nikakve odgovornosti ukoliko dođe do oduzimanja nedozvoljenih predmeta

Najnoviji službeni video s turneje od danas je dostupan OVDJE.

30.07.2013. 19:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh