« Hrvatska
objavljeno prije 5 godina i 3 mjeseca
STANJE U PROMETU

Sustavne granične kontrole zagušile prijelaze

HAK savjetuje vozačima da izbjegnu putovanje tijekom vikenda kada će zbog pojačanog prometa i gužve biti veće, te da budu strpljivi i slijede upute granične policije

Nove kontrole zagušile granične prijelaze
Nove kontrole zagušile granične prijelaze (Screenshot HAK)
Više o

granični prijelazi

,

gužve

,

granična kontrola

Zbog sustavnih graničnih kontrola koja se provode od petka na svim graničnim prijelazima zabilježena su čekanja, ponegdje i višesatna, kao i kolone, posebice sa Slovenijom, pa se vozačima savjetuje da prije polaska provjere svoje dokumente i stanje u prometu na graničnim prijelazima, izvijestio je u subotu Hrvatski autoklub (HAK).

HAK također savjetuje vozačima da izbjegnu putovanje tijekom vikenda kada će zbog pojačanog prometa i gužve biti veće, te da budu strpljivi i slijede upute granične policije. Na sljedećim graničnim prijelazima očekuju se danas duža čekanja (više od 30 min): Goričan; Mursko Središće; Dubrava Križovljanska; Otok Virje; Cvetlin; Macelj; Razvor; Lupinjak; Bregana; Bregana naselje (mala Bregana); Jurovski Brod; Maljevac; Pasjak; Rupa; Požane; Kaštel; Plovanija. Pojačan je promet teretnih vozila na GP-ima: Bregana, Macelj, Pasjak i Rupa u oba smjera. Promet osobnih vozila povremeno je pojačan i na prijelazima: Stara Gradiška i Slavonski Brod u oba smjera.

Sustavne granične kontrole svih osoba koje prelaze granične prijelaze na svim granicama Europske unije, uključujući i nad građanima Europske unije na snazi je od 7. travnja. Više informacija možete naći na stranici: http://www.hak.hr/vijest/672/pojacane-granicne-kontrole-04-2017.

Kolnici su mjestimice vlažni i skliski u Baranji. Mogući su odroni zemlje i kamenja. Danas od 12 do 15,00 sati bit će zatvorena Jadranska magistrala (DC8) između Maslenice i Posedarja. Obilazak je autocestom A1 između čvorova Maslenica i Posedarje ili državnim cestama: Maslenica-Obrovac-Karin-Smilčić-Islam Latinski, i obrnuto.

Trajekti i katamarani plove redovito.

08.04.2017. 10:30:10
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh