« Spektakli
objavljeno prije 15 godina i 1 mjesec
pukla...

Susan Boyle otkazala turneju s finalistima Britain's Got Talent

Producenti emisije sljedeće će godine uvesti i psihološko testiranje kandidata

(Getty Images)
Više o

Susan Boyle

,

Britain's Got Talent

Prilično emocionalan nastup inače suzdržanog coolera Simona Cowella iznenadio je britanske medije, jer je javno obećao da će podržavati Susan Boyle do kraja u njenoj odluci, ma kakva ona bila. Čak je ponudio da će poderati njen ugovor za turneju ukoliko će na taj način smanjiti pritisak na škotsku usidjelicu.

Prema izvještajima iz klinike, Susan Boyle se osjeća dobro i oporavlja se od živčanog sloma koji je doživjela u nedjelju. Kako sada stvari stoje, teško da će se pridružiti ostalim finalistima na turneji koja počinje 12. lipnja, jer njenog imena nije bilo na posljednjem popisu objavljenom zajedno sa sedam novih datuma koji su morali biti dodani zbog izuzetnog interesa publike.

Simon je, prema navodima medija, obavio jedan dug razgovor sa Susan Boyle i nada se da će joj to malo skinuti pritisak s leđa, jer je smatrala da mora pobijediti. Njena obitelj tvrdi da je problem u tome što Susan, nakon što je ostala druga i nije dobila nagradu, nije više sigurna da može napraviti karijeru.

Susan je naime "jednostavna osoba" koja je imala poteškoća u učenju i koja nikako nije navikla na ovoliku pažnju i na tolike zahtjeve koji se pred nju postavljaju. Poziv Andrewa Lloyda Webera da nastupi na Broadwayju tek je jedna kap u moru pritisaka na ovu posebnu osobu.

Čim se situacija malo smiri i Suzan snimi album koji je najavila, a Cowell podržao, trebala bi se oporaviti i vratiti u staro dobro raspoloženje. (metro-portal)


03.06.2009. 09:46:30
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh