« Spektakli
objavljeno prije 15 godina i 1 mjesec
Senzacionalni pobjednici

Susan Boyle NIJE pobijedila!

POGLEDAJTE VIDEO - Nevjerojatni plesači iz Diversityja bacili glavnog favorita na drugo mjesto

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (BGT)
Više o

Susan Boyle

,

Britain's Got Talent

,

pobjednik BGT

,

Diversity

,

pobjednik Britain's Got Talent

Pobjednik ovogodišnjeg showa Britain's Got Talent je, na prilično iznenađenje, plesna skupina Diversity. Ne zbog toga što je njihov ples samo dobar, on je fantastičan, no buka koja se digla oko Susan Boyle prije više od mjesec dana držala je škotsku usidjelicu na prvom mjestu svih kladionica.

Shaheen Jafargholi i Shaun Smith bili su također na naslovnicama svih novina i portala, pogotovo nakon izjava da je moguće pobijediti Susan Boyle. Mala Hollie Steel, koja je u polufinalu toliko šarmirala suce da su joj dozvolili da krene ispočetka nakon što je pogriješila, također je visoko kotirala.

Plesača je u finalu i tako bilo prilično puno, čak četvero, a nakon što je prošle godine show osvojio također plesač, bilo je gotovo jednoglasno mišljenje da je sada opet red na pjevače.

No, svi su pjevači osim Hollie Steel reciklirali svoje pjesme koje su izvodili na svom prvom nastupu, što je i najlogičnije jer su te najbolje uvježbali. Publika je sve izvođače pozdravila glasnim pljeskom i uzvicima odobravanja, a suci su dobar dio finala također proveli na nogama, ali se ipak činilo da bi svi zajedno rado čuli pjevače kako izvode pjesme koje još nismo imali prilike čuti.

Nastup pak Diversityja je ostavio cijelu dvoranu bez riječi, bio je nov, svjež, originalan i jedino je Amanda smogla snage reći da su jednostavno pomeli Flawless svojom izvedbom. Stavrosi su imali podršku plesačica, i ponovno su zabavili publiku svojim veselim pristupom i simpatičnim plesom.

Nakon proglašenja pobjednika, Susan im je prva čestitala izjavom: "Najbolji su pobijedili, dečki, sada uživajte!"

Pogledajte finalni nastup Diversityja:

 

30.05.2009. 23:09:20
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh