« Hrvatska
objavljeno prije 13 godina i 9 mjeseci
OSUMNJIČEN ZA UBOJSTVO

Suprug ubijene Mirele Sršić-Kovač izvan životne opasnosti

Nakon dovršenog očevida na mjestu događaja za ubojstvo novinarke Mirele Sršić-Kovač osumnjičen je suprug

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Damjan Tadic / CROPIX)
Više o

ubojstvo

,

Beli Manastir

,

gospodarska reforma

Za ubojstvo novinarke Hrvatske televizije (HTV) Mirele Sršić-Kovač, koje se dogodilo jučer u Belom Manastiru, osumnjičen je njezin 51-godišnji suprug Zvonko Kovač, izvijestila je danas osječka-baranjska Policijska uprava (PU), ne navodeći imena žrtve i osumnjičenog.

Službenik za odnose s javnošću te PU Marko Ćaleta kazao je Hini kako je, nakon dovršenog očevida na mjestu događaja, potrebno obaviti dopunska vještačenja i obdukciju, ali da je, temeljem dosad prikupljenih saznanja, utvrđena osnovana sumnja da je 40-godišnju novinarku osječkog dopisništva HTV-a usmrtio njezin 51-godišnji suprug.

Napomenuo je kako je osumnjičenik, koji si je, nakon tragičnog događaja, i sam nanio nekoliko reznih rana, zadobio teške tjelesne ozljede, ali je nakon liječničkih zahvata u osječkom Kliničkom bolničkom centru (KBC) izvan životne opasnosti.

Dodao je kako je osumnjičenik u osječkom KBC-u pod policijskim nadzorom, ali da, zbog svoga psihofizičkog stanja, do sada nije mogao dati iskaz policijskim službenicima.(hina/metro-portal)

26.09.2010. 12:35:54
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh