« Spektakli
objavljeno prije 13 godina i 7 mjeseci
MALO BOLJE ...

Supertalent je ovoga puta bar djelomično opravdao ime

Za razliku od emisije prije tjedan dana, iskre talenta bile su vidljive

Supertalenti još nisu isplivali
Supertalenti još nisu isplivali (Nova TV)
Više o

Nova TV

,

Supertalent

,

Step by step

,

Zajedničko kućanstvo

Supertalent je počeo pjevačkim egzibicijama folk provenijencije, da bi se premiksao na rap, štogod rocka i motornih pila, tako da nije bilo jasno radi li se o paradi redikula ili izboru najboljih iz navedenih kategorija.

Prvi je prošao umjetnik na motorki, čije graviranje Isusa na dasci je ili preplašilo ili oduševilo žiri. Snježana Božur, 49-godišnja učiteljica razredne nastave prošla je dalje jednoglasnom odlukom, koju nije pokolebala ni činjenica da je pred 20 godina završila solo pjevanje, tako da je nastup bio daleko od senzacionalnog.

Dobar dio ostalih pjevača bio je ispod svake kritike, jer pogoditi makar jedan ton bilo je previše za nadobudne natjecatelje. Zato je slijepi DJ pokazao korektno umijeće miksanja, što je bilo više nego dovoljno da digne cijelu dvoranu na noge, zajedno sa žirijem. Tri klinke iz Fažane zamađijale su muški dio žirija dugim rukavima prije nego plesom, pa su tako i prošle dalje unatoč jasnom ne Nine Badrić.

Zagrebačka je audicija donijela živopisnog bubnjara s vlastitim tekstovima, čiju su hrabrost nagradili prolaskom, kao i malu gimnastičarku i sjajne juniore poznatih Step by Step. Pojavio se napokon i dobar ženski glas, pa je plavokosa ljubiteljica soula prošla bez problema. Čak i bolji nastup imao je flamenco duo iz Zagreba, koji je digao cijelu dvoranu i oduševio žiri.

Baletan je odlučio pjevati, i iznenađujuće razveselio žiri koji ga je pustio dalje, kao i dedu koji je svirao na lišću jorgovana. Od plesnih grupa koje su prodefilirale pozornicom niti jedna nije ostavila dojam za pamćenje, ali neke su prošle po čistoj inerciji žirija.

Sve u svemu, nakon prošlotjedne katastrofe ovo je bilo osvježenje i ostavlja nadu da ćemo do kraja serijala ipak vidjeti neki Supertalent.

22.10.2010. 22:44:04
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh