« Biznis
objavljeno prije 4 godine
RADNO VRIJEME

Supernova i Westgate prešli na skraćeno radno vrijeme

Shoping centar WestGate i svih 14 Supernova centara u Hrvatskoj od danas rade skraćeno u skladu sa strožim preventivnim mjerama zaštite

Skraćeno radno vrijeme
Skraćeno radno vrijeme (Arhiva)
Više o

Westgate

,

radno vrijeme

,

Supernova centar

U skladu sa strožim preventivnim mjerama u svrhu sprečavanja mogućnosti širenja koronavirusa, shoping centar WestGate i svih 14 Supernova centara u Hrvatskoj od danas rade skraćeno.

"S ciljem zaštite zaposlenika i kupaca trgovačkog centra Westgate Shopping City, uprava Centra je donijela odluku o privremenom skraćivanju radnog vremena. Novo radno vrijeme Centra je od 10 do 18 sati (svaki dan) te stupa na snagu od ponedjeljka, 16. ožujka 2020. Pojedine trgovine, koje su ključne zbog snabdijevanja kupaca, će raditi i prije, odnosno nakon navedenog radnog vremena", objavili su iz WestGatea.

"Westgate posvećuje iznimnu pozornost i brigu o higijeni te se Centar više puta na dan dezinficira, a dodirne površine poput rukohvata, kvaka i sl. te sanitarni prostori se dezinficiraju svaka dva sata. Ujedno, vršimo i stalnu izmjenu i pročišćavanje zraka te su na više mjesta u Centru postavljena sredstva za suhu dezinfekciju ruku koje kupci mogu koristiti", dodaju iz shopping centra.

Skraćeno radi i SuperNova

"Zdravlje i dobrobit naših kupaca, zaposlenika, partnera i naše cjelokupne zajednice uvijek je naš glavni prioritet. Želimo vas obavijestiti da u skladu sa strožim preventivnim mjerama u svrhu sprečavanja mogućnosti širenja koronavirusa primjenjuje se novo radno vrijeme.

ponedjeljak - subota: od 10 do 18 sati
nedjelja: Zatvoreno.

Trgovine prehrambenih proizvoda na malo/Ljekarne/Drogerije/Pošte/Trgovine za male životinje čine iznimku te će nastaviti raditi po redovnom radnom vremenu", objavili su iz SuperNove.

16.03.2020. 10:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh